Ηχηρή διαφοροποίηση Καστανίδη με «καρφί» για Γεννηματά

Την αντίθεσή του με την απόφαση του ΚΙΝΑΛ να μην υπογράψει το κοινό κείμενο ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και Μέρα25, το οποίο «καταδικάζει την αντιδημοκρατική απόφασης της κυβέρνησης για καθολική απαγόρευση των δημόσιων συγκεντρώσεων», εξέφρασε ο Χάρης Καστανίδης, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για τη στάση της Φώφης Γεννηματά.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ σημείωσε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Twitter:

«Υπάρχουν δύο διακριτά μεταξύ τους θέματα.
1.Δεν πρέπει να τεθεί σε κίνδυνο η δημόσια υγεία με συγκεντρώσεις και πορείες.
2.Η απόφαση της κυβέρνησης,δια του αρχηγού της ΕΛΑΣ,να απαγορεύσει γενικώς τις υπαίθριες δημόσιες συναθροίσεις είναι προδήλως αντισυνταγματική».

Παράλληλα, ο κ. Καστανίδης δεν παρέλειψε να αφήσει ένα «καρφί» κατά της επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, όταν ένας χρήστης του Twitter τον ρώτησε: «Πολύ σωστά. Το κείμενο γιατί δεν το συνυπογράψατε μαζί με τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης;» και ο ίδιος απάντησε:

«Παρακαλώ, αλλού την ερώτηση».

Τέλος, σε ανάρτηση άλλου χρήστη που σημείωσε ότι «Βέβαια οι Μανιτάκης και Αλιβιζάτος (που δεν τους λες και δεξιούς) δεν συμφωνούν με την αντισυνταγματικότητα. Αλλά τι ξέρουν αυτοί…», ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ ξεκαθάρισε:

«Αγαπητέ Λουκά, είναι απολύτως λογικό οι Αλιβιζάτος και Μανιτάκης να θεωρούν συνταγματική την γενική απαγόρευση δημοσίων συναθροίσεων της ΕΛΑΣ, διότι απλούστατα είναι οι συντάκτες του σχεδίου πάνω στο οποίο στηρίχθηκε η κυβέρνηση για να κάνει τον πρόσφατο νόμο για τις συναθροίσεις».

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...