Η συνέντευξη του Τσίπρα στον Alpha ακυρώθηκε λόγω της απεργίας, αλλά ο Παπαχρήστος λέει ότι την ακύρωσε ο ΣΥΡΙΖΑ

Αφού είπε και έγραψε διάφορα για την εξοχική κατοικία που νοικιάζει τα καλοκαίρια ο Αλέξης Τσίπρας, τα οποία διαψεύδονται μετά τη δημοσιοποίηση των σχετικών εγγράφων από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιώργος Παπαχρήστος (ο οποίος έλαβε και εξώδικο από τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης) γράφει στο σημερινό φύλλο των Νέων ότι η συνέντευξη Τσίπρα στον Alpha ακυρώθηκε γιατί «δεν θα μπορούσε να υποστηρίξει το… 500άρικο τον μήνα ενοίκιο».

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο δημοσιογράφος:

«Η συνέντευξη ζητήθηκε από τον ίδιο τον κ. Τσίπρα τη Δευτέρα, αμέσως μετά τη συνέντευξη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, η διεύθυνση του καναλιού είπε φυσικά ΟΚ, αλλά χθες από την Κουμουνδούρου ενημέρωσαν το κανάλι ότι ακυρώνεται η εμφάνιση του προέδρου. Γιατί ακυρώνεται; Πολύ απλά γιατί μπροστά στις κάμερες πώς να υποστηρίξεις το… 500άρικο τον μήνα ενοίκια για μια βίλα στο Σούνιο, και με την ανακαίνιση πληρωμένη. Δύσκολα, πολύ δύσκολα».

Με ειρωνική διάθεση απάντησε η «Αυγή»:

«Σε νέα αθλιότητα, με μούφα επιχειρήματα περιέπεσε ο Γιώργος Παπαχρήστος σερβίροντας σανό στους αναγνώστες της ιστορικής εφημερίδας για τον λόγο που ο Αλέξης Τσίπρας δεν έδωσε χθες Τετάρτη την προγραμματισμένη συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων ALPHA.

Αντί ο Γ. Παπαχρήστος να γράψει την αλήθεια ότι η συνέντευξη ακυρώθηκε λόγω της απεργίας των δημοσιογράφων των καναλιών που αντιδρούν στο νομοσχέδιο – δώρο στους καναλάρχες που προωθεί η κυβέρνηση, επέλεξε ψέματα.

Έγραψε, λοιπόν, ένα λόγο δεκάρικο, υποστηρίζοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας ακύρωσε τη συνέντευξη γιατί δεν θα μπορούσε να απαντήσει στα ερωτήματα για το σπίτι που νοικιάζει στο Σούνιο.

Και καλά ο ίδιος μπορεί να μην γνωρίζει ότι οι δημοσιογράφοι των καναλιών βρίσκονται για δεύτερη σε 24ωρη απεργία. Ένας γείτονας δεν βρέθηκε να τον ενημερώσει;»

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...