Η Φώφη καταδίκασε την κυβέρνηση – «Έχει αποτύχει στη διαχείριση του κορoνοϊού»

Η κ. Γεννηματά μίλησε στο Open και τη Φαίη Μαυραγάνη για τα θέματα της επικαιρότητας που απασχολούν την χώρα μας.

Αναφέρθηκε στο θέμα της διαχείρισης της πανδημίας του κορoνοϊού, στα θλιβερά γεγονότα των επεισοδίων της Νέας Σμύρνης και των φαινομένων βίας που παρατηρούνται στη χώρα αλλά και στο ζήτημα των διερευνητικών επαφών στο πλαίσιο των ελληνοτουρκικών σχέσεων.

Όσον αφορά στη διαχείριση της πανδημίας η κ. Γεννηματά σχολίασε: «Έχει αποτύχει η πολιτική της κυβέρνησης. Χρειάζεται ένα εθνικό σχέδιο για το πώς θα αντιμετωπίσουμε την πανδημία. Εμείς λέμε όχι σε lockdown ακορντεόν, αλλά ασφαλές άνοιγμα με σοβαρούς ελέγχους και ιχνηλάτηση σε όλη την Ελλάδα. Για αυτό τώρα το ΕΣΥ είναι στο κόκκινο, είναι εκτός λογικής όσα συμβαίνουν».

Σχολιάζοντας τα μέτρα στήριξης της κυβέρνησης η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ σημείωσε ότι «η κυβέρνηση στηρίζει τους πολύ λίγους και οδηγεί στο κλείσιμο των μικρών επιχειρήσεων. Θέλει να καταστραφούν μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Χρειάζεται σοβαρό κούρεμα υποχρεώσεων, αλλιώς όταν ανοίξει η αγορά θα έχουμε πολλά λουκέτα», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη και το θέμα της αστυνομικής βίας, η Φώφη Γεννηματά σχολίασε ότι «η κυβέρνηση έτσι αποπροσανατολίζει την κοινή γνώμη από σοβαρά προβλήματα και το σιγοντάρει η αντιπολίτευση. Η αστυνομία προφανώς έχει σχετικές οδηγίες, εκτελεί εντολές. Είναι ξεκάθαρο. Κυβέρνηση κι αντιπολίτευση αλλάζουν ατζέντα και παίζουν με τη φωτιά».

Τέλος, όσον αφορά τις διερευνητικές επαφές με την Τουρκία, η κ. Γεννηματά τις χαρακτήρισε ως άλλη μια αποτυχία της κυβέρνησης. «Η κυβέρνηση έπρεπε να είχε εξασφαλίσει ότι ο Ερντογάν θα είχε σταματήσει ως τώρα τις προκλητικές ενέργειες», είπε.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...