Η ΕΠΟ… ένωσε ξανά τον Ζαγοράκη με τον Μητσοτάκη και τη ΝΔ

Με τον πρώην αρχηγό της Εθνικής ομάδας, Θεόδωρο Ζαγοράκη, συναντήθηκε την Τετάρτη (27/01) στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και οι δυο πλευρές τα είπαν ξανά λόγω και της… ΕΠΟ, με τη ΝΔ να τον υποδέχεται ξανά στην «αγκαλιά» της Στη συνάντηση έδωσε το «παρών» και ο υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Συγκεκριμένα, αφού επανεντάχθηκε στην ευρωκοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, ο Ζαγοράκης ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για την πρόθεσή του να διεκδικήσει την ηγεσία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στις επερχόμενες εκλογές, εξηγώντας την επιθυμία του να υπηρετήσει από ένα άλλο πόστο το ελληνικό ποδόσφαιρο και να εφαρμόσει το νέο ολιστικό σχέδιο για τη θεσμική αναμόρφωσή του.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την πλευρά του εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόφαση του Θεόδωρου Ζαγοράκη, μεταφέροντάς του την απόλυτη εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπό του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης διέγραψε τον Θοδωρή Ζαγοράκη από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ στο Ευρωκοινοβούλιο, πέρυσι τέτοια εποχή, μια ημέρα μετά την εισήγηση – βόμβα της ΕΕΑ για τον υποβιβασμό των ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Ξάνθης, που προκάλεσε την αντίδραση του Ευρωβουλευτή. Τότε που υπήρξαν πολλές αντιδράσεις στη βόρεια Ελλάδα.

«Δεν συμπεριφέρθηκε ως αντιπρόσωπος του λαού, αλλά ως οπαδός», είχε πει λίγες ημέρες αργότερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής.

Όλα αυτά πριν αλλάξει η σχετική νομοθεσία για τις ποινές και τα «μαχαίρια» που βγήκαν ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να τα βάζει με τον Λευτέρη Αυγενάκη και τα μέλη της ΕΕΑ που είχε επιλέξει. Μέχρι το CAS να επιστρέψει, τελικά, την υπόθεση στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, σχετικά με τις ποινές.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...