Γυναίκα στη Ρόδο είδε τα χρήματα της να «φεύγουν» στο… Γιβραλτάρ – Η απίστευτη περιπέτειά της

Μια απίστευτη κλοπή σημειώθηκε στη Ρόδο, η οποία ξεκίνησε όταν μια ανυποψίαστη γυναίκα του νησιού άρχισε να λαμβάνει ειδοποιήσεις στο κινητό της αργά τη νύχτα, για το ότι πραγματοποιούνται συναλλαγές στο Γιβραλτάρ μέσω της χρεωστικής της κάρτας. Η ίδια, δεν μπόρεσε να κάνει κάποια κίνηση ώστε να σταματήσει τη μεταφορά των χρημάτων της, ενώ έπρεπε να περιμένει μέχρι το πρωί της επόμενης ημέρας για να απευθυνθεί στην Τράπεζα.

Η γυναίκα ανέφερε την ιστορία της στην εφημερίδα «Δημοκρατική» της Ρόδου, λέγοντας πως φαίνεται ότι τα χρήματα της έκαναν «φτερά» σε διαδικτυακό καζίνο. Μάλιστα, λόγω προβλημάτων που αντιμετωπίζει στην υγεία της, κρατούσε τα χρήματα στον λογαριασμό για ιατρικές πράξεις. Η γυναίκα δήλωσε πως δεν μπόρεσε να λάβει κάποια έγκυρη απάντηση από την Τράπεζα.

Όπως κατήγγειλε, ουδέποτε χρησιμοποίησε την συγκεκριμένη χρεωστική κάρτα για συναλλαγές στο διαδίκτυο, παρά μόνο σε σούπερ μάρκετ, περίπτερα και πρατήρια υγρών καυσίμων στη Ρόδο. Για τον λόγο αυτόν κατέθεσε αίτημα στην τράπεζα για αμφισβήτηση συναλλαγών με κάρτες.

Σημείωσε δε, πως ενώ έχει ορίσει ημερήσιο όριο συναλλαγών, το οποίο ο δράστης ξεπέρασε, δεν ενεργοποιήθηκε καμία δικλείδα ασφαλείας, ούτε επικοινώνησε κανείς μαζί της, ώστε να ειδοποιηθεί για τις ύποπτες συναλλαγές από τον λογαριασμό της.

Μάλιστα, από τότε έχουν παρέλθει τρεις μήνες, χωρίς να έχει καταφέρει να εντοπίσει τον τρόπο με τον οποίον ο άγνωστος ή οι άγνωστοι από το Γιβραλτάρ, κατάφεραν να αφαιρέσουν τα χρήματα της μέσω της χρεωστικής της κάρτας.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...