Γράμμα μαθήτριας δημοτικού στον Μητσοτάκη: Ανοίξτε τα σχολεία, τα παιδιά βαριούνται

Πόσο εύκολο είναι να κρατήσεις τόσο καιρό ένα παιδί και δη δημοτικού κλεισμένο στο σπίτι; Εδώ οι μεγαλύτεροι σε ηλικία και… έχουν τρελαθεί με τα δύο lockdown που αν μη τι άλλο έχουν τη δυνατότητα και την επιλογή να βγουν έξω όταν ζοριστούν, φανταστείτε πόσο δύσκολα περνά ένα παιδάκι με τόση ενέργεια αξόδευτη, με τους φίλους του μακριά, με τα παιχνίδια να περιμένουν.

Η μικρή Αλεξάνδρα από το Ηράκλειο Κρήτης αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Έχοντας πλέον βαρεθεί να κάθεται και προτιμώντας να επιστρέψει στα… καθήκοντά της ως μαθήτρια Ε’ Δημοτικού, έστειλε μήνυμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη ζητώντας του να πράξει τα… δέοντα.

Η μητέρα της μικρής Αλεξάνδρας που έγραψε το γράμμα στον πρωθυπουργό, έστειλε την επιστολή στο neakriti και η κρητική ιστοσελίδα τη δημοσίευσε:

«Ονομάζομαι Αλεξάνδρα και είμαι μαθήτρια της Πέμπτης Δημοτικού. Καταλαβαίνω την κρίσιμη κατάσταση και την ταραχή της οικονομίας που όλοι προσπαθούμε να σώσουμε τους αγαπημένους μας, μα… δεν αντέχω άλλο να μένω μέσα! Και όχι μόνο εγώ, όλα τα παιδιά που γνωρίζω βαριούνται! Και πιστεύω όλα τα παιδιά του κόσμου! Αυτό που ζητάω και που όλα τα παιδιά επιθυμούν είναι να ανοίξουν τα σχολεία!

Εξάλλου οι γιατροί είχαν πει πως τα παιδιά δύσκολα μεταδίδουν τον ιό και με όλα αυτά τα μέτρα που έχουμε λάβει δεν θα κολλήσουμε! Ελπίζω να ανοίξουν τα σχολεία. Περιμένω με υπομονή την ΚΑΤΑΦΑΤΙΚΗ απάντηση σας που θα λέει πως ανοίγουν τα σχολεία»

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...