Γεωργιάδης για βάπτιση: Δε θα γίνουμε… γουρούνια, επειδή θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ να μας βάλει στη λάσπη

«Σας έχει παρασύρει το twitter και Facebook και τους πλαστούς λογαριασμούς που πληρώνετε για να ρίχνετε λάσπη και προσπαθείτε να παρασύρετε την Ελλάδα σ’ ένα βόθρο που θέλει να μας παρασύρει μόνο και μόνο για να χτυπήσετε την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και αυτό είναι ντροπή σας ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης, απαντώντας στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, για τις κατηγορίες που του αποδίδει σχετικά με το θέμα της βάπτισης στην οποία ήταν ανάδοχος στον ‘Αγιο Διονύσιο Αρεοπαγίτη, βαπτίζοντας το παιδί του προέδρου της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων, Γιώργου Κατωπόδη.

Αξίζει να σημειωθεί, πως το εν λόγω θέμα έχει προκαλέσει έντονη διαμάχη μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης τις τελευταίες ημέρες, σχετικά με τη νομιμότητα της πράξης εν μέσω αυστηρού lockdown. Ο υπουργός Ανάπτυξης επανέλαβε έπειτα το ότι του δόθηκε ειδική άδεια από την Πολιτική Προστασία για το Μυστήριο.

«Κανένας γονιός να μην χρειαστεί να ζητήσει ειδική άδεια για να τελέσει ένα μυστήριο»

«Δεν θα πρέπει στην πολιτική μας αντιπαράθεση να χάσουμε την ανθρωπιά μας και δεν θα γίνουμε γουρούνια επειδή θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ να μας βάλει στην λάσπη», τόνισε,  λέγοντας ότι «οι γονείς του παιδιού, χωρίς καμία δική μου εμπλοκή, επικαλούμενοι λόγους, που δεν μπορώ να αποκαλύψω, αλλά έξυπνοι άνθρωποι είστε και καταλαβαίνετε ποιοι μπορεί να είναι αυτοί, κατέθεσαν στην Πολιτική Προστασία τα δημόσια έγγραφα που τους πιστοποιούσαν και όπως και σε άλλες περιπτώσεις, ο κ. Χαρδαλιάς μου είπε ότι είναι 10 τον αριθμό τέτοιες εξαιρέσεις, έδωσε την ειδική άδεια για να γίνει το μυστήριο αυτό» και ευχήθηκε «κανένας γονιός να μην χρειαστεί να ζητήσει ειδική άδεια για να τελέσει ένα μυστήριο».

Ο κ. Γεωργιάδης, υπογράμμισε πως το μυστήριο έγινε με την παρουσία έξι ατόμων, συμπεριλαμβανομένου και του ιερέως και αναρωτήθηκε «ήταν αυτό μεγάλος κίνδυνος για τον Covid; Όχι, αλλά αυτή είναι η τεράστια υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ που την ίδια ημέρα καλούσε σε 31 διαδηλώσεις για τον Κουφοντίνα και την δήθεν αστυνομική βία» όμως «σας πειράζει ότι ένας πατέρας που είχε ειδικό λόγο έπρεπε να βαφτίσει το παιδί του και πήγε και πήρε μια νόμιμη άδεια»! και ρώτησε «αλήθεια, τι είδους μεγάλο όφελος θα είχα να γίνω νονός την συγκεκριμένη ημέρα και δεν μπορούσα να πάω μια άλλη ημέρα και θα έπρεπε να παρέμβω για να υπάρξει αυτή η διακριτική μεταχείριση; Τα λέτε αυτά σοβαρά και δεν ντρέπεστε;» Τελικά, είπε ο υπουργός απευθυνόμενος στα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «στον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ένας ο Πολάκης είστε όλοι σας Πολάκηδες στον ΣΥΡΙΖΑ».

Σχετικά με τις υπόνοιες ότι η ειδική άδεια ήταν πλαστή για την τέλεση της βάφτισης από την Πολιτική Προστασία, ανέφερε πως «εάν ήταν πλαστό, όχι μόνο θα έπρεπε να παραιτηθεί από υπουργός και βουλευτής αλλά θα έπρεπε να εξαφανιστεί από την πολιτική ζωή του τόπου» και πρόσθεσε πως η άδεια έχει «δοθεί από την Πολιτική Προστασία με email. Στο mail υπάρχει ημερομηνία, που είναι αυτή της 5ης Μαρτίου του 2021 και θα είναι αστείο να ειπωθεί πως ο υπουργός Ανάπτυξης μπορεί να πλαστογραφεί τα στοιχεία της google»!.

Τι είπε για τον Γεώργιο Κατωπόδη

Ο υπουργός Ανάπτυξης παράλληλα, επισήμανε πως εάν κάποιος πλαστογράφησε την ειδική άδεια τέλεσης της βάφτισης αυτός θα ήταν ο πατέρας του παιδιού που αιτήθηκε και έλαβε την σχετική άδεια τέλεσης του μυστηρίου. Επειδή, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας αποκάλυψε ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού, ο υπουργός Ανάπτυξης ανέφερε στην Βουλή ότι κ. Γεώργιος Κατωπόδης είναι αυτός που η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ τον τοποθέτησε το 2016 πρόεδρο της Ανεξάρτητης Αρχής Συμβάσεων.

Μάλιστα, θύμισε πως κατά την γνωμοδότηση από την αρμόδια Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής θετικές ψήφους είχαν δώσει στην τοποθέτηση της Αρχής, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ ενώ η ΝΔ είχε ψηφίσει «λευκό» και αναρωτήθηκε «εάν πραγματικά φαντάζεστε ότι ο άνθρωπος που επέλεξε για πρόεδρος της Αρχής ότι είναι πλαστογράφος;».

Ο κ. Γεωργιάδης, επέκρινε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης περί όψιμης ευαισθησίας περί του αδικήματος της πλαστογραφίας λέγοντας ότι τον Αύγουστο του 2016 επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και υπουργού Δικαιοσύνης Ν. Παρασκευόπουλου με το νόμο 4411/16 για την αποσυμφόρηση των φυλακών, εξαιρέθηκαν ορισμένα αδικήματα πλαστογραφία και εξ αιτίας αυτής της τροποποίησης ο αδελφός του κ. Τσιπρα δεν μπόρεσε να καταδικαστεί για πλαστογραφία, επειδή ο πρωθυπουργός αδελφός του προηγουμένως το είχε παραγράψει.

Ο υπουργός Ανάπτυξης, τέλος, μιλώντας για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας για την Ελληνικό Χρυσό, έδωσε συγχαρητήρια στον αρμόδιο υπουργός Κώστα Σκρέκα, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι η χώρα επιτέλους αποκτά επενδυτική αξιοπιστία.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...