Γεννηματά κατά Μητσοτάκη: Έπρεπε να μπει σε καραντίνα, υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά; (video)

Για όλα όσα συμβαίνουν στη χώρα και κυρίως στον τομέα της Υγείας μίλησε η Φώφη Γεννηματά η οποία ήταν καλεσμένη στο Open. Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ αναφέρθηκε στην αντιπολίτευση που κάνει το κόμμα της, λέγοντας πως έχουν ρεαλιστικές προτάσεις, ενώ τόνισε πως είναι απέναντι στην πόλωση και τον διχασμό.

Η κ. Γεννηματά σχολιάζοντας το «παρών» του ΚΙΝΑΛ στη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών που κατατέθηκε στη Βουλή τόνισε ότι «αυτό που χρειάζεται η είναι η δέσμευση της κυβέρνησης ότι αυτό θα καλυφθεί από τον κρατικό προϋπολογισμό. Δεν ήταν ολοκληρωμένη η ρύθμιση γι αυτό ψηφίσαμε “παρών”».

Στη συνέχεια, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής έβαλε κατά του πρωθυπουργού για το γεγονός ότι δεν μπήκε σε καραντίνα, καθώς ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού. «Όταν αντιμετώπισα τον κορονοϊό (σ.σ.: νόσησε ο γιος της) πήρα τον πρόεδρο της Βουλής και μου είπε ότι σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ θα έπρεπε να μείνω για 14 ημέρες καραντίνα. Η κυβέρνηση εφαρμόζει τα μέτρα που αποφασίζει; Υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά; Η παρουσία του (σ.σ.: Κυριάκου Μητσοτάκη) στη Βουλή συζητήθηκε. Δεν έπρεπε ο πρωθυπουργός να έρθει στη Βουλή από τη στιγμή που ήρθε σε επαφή με θετικό κρούσμα».

Για το άνοιγμα της αγοράς ξεκαθάρισε ότι θα ήταν «καταστροφικό να έχουμε οριζόντιο άνοιγμα στη χώρα. Έχουμε καταθέσει πρόταση για ασφαλές άνοιγμα. Δεν έγινε σωστή ιχνηλάτηση στη χώρα. Μαζικά τεστ στον πληθυσμό. υπό προϋποθέσεις να ανοίξουν περιοχές που είναι ασφαλείς. Η χώρα έχει προμηθευθεί τεστ που δεν έχει αξιοποιήσει».

Παράλληλα, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για τους χειρισμούς της κυβέρνησης στην στελέχωση του ΕΣΥ λέγοντας ότι «το ΕΣΥ πιέζεται κι αντέχει χάρη στους εργαζόμενους».

Πηγή: Open TV

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...