«Γαλάζια σπόντα» κατά του Βλάχου για πιο… διακριτική επίλυση διαφορών με υπουργούς (video)

«Συστημένο» προς τον Γιώργο Βλάχο έστειλε ο Χαράλαμπος Αθανασίου κατά τη διάρκεια της συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ, προκειμένου να κρύβονται κάτω από το χαλί οι εντάσεις με τα κυβερνητικά στελέχη, με αφορμή το επεισόδιο που σημειώθηκε στη Βουλή την προηγούμενη εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η στήλη «Θεωρείο» της εφημερίδας «Καθημερινή», ο κ. Αθανασίου είπε πως τα θέματα των βουλευτών με τους υπουργούς πρέπει να λύνονται πιο διακριτικά και κατόπιν συνεννόησης, και όχι με τον τρόπο που προστέθηκε η τροπολογία στο χωροταξικό, φέρνοντας σε δύσκολη θέση το προεδρείο.

Το επεισόδιο που προηγήθηκε με τον Βλάχο

Υπενθυμίζεται ότι στην αρχή της συνεδρίασης της Ολομέλειας την περασμένη Παρασκευή, ο κ. Βλάχος είχε καταθέσει 11 τροπολογίες για να συμπεριληφθούν στο χωροταξικό νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος, με τον Κωστή Χατζηδάκη να τις απορρίπτει όλες.

Η σταγόνα που φαίνεται να ξεχείλισε το ποτήρι, ήταν, ωστόσο, η άρνηση του υπουργού να προβεί σε μία νομοθετική βελτίωση για την οποία είχε προβεί στις ανάλογες διαβεβαιώσεις.

Τότε, όπως κατέγραψε το κανάλι της Βουλής, ο Γιώργος Βλάχος ανέβηκε στα υπουργικά έδρανα και μίλησε με έντονο ύφος απευθυνόμενος στους συνεργάτες του υπουργού Περιβάλλοντος, με τις έντονες κινήσεις του να καταδεικνύουν τον εκνευρισμό του.

Η κάμερα συνέλαβε, μάλιστα, τον υφυπουργό Περιβάλλοντος, Δημήτρης Οικονόμου, να τρέχει από πίσω του για να τον προλάβει και να τον καθησυχάσει. Η φασαρία που προκλήθηκε στην αίθουσα ανάγκασε τον προεδρεύοντα, Χαράλαμπο Αθανασίου, να ζητήσει από τους Βλάχο – Οικονόμου να αποχωρήσουν.

Το επεισόδιο συνεχίστηκε και εκτός της Ολομέλειας παρουσία δημοσιογράφων. «Έλεος. Δεν πάει άλλο. Και η κοροϊδία έχει τα όριά της. Δεν πειράζει, ας έρθουν οι αλλαγές στο επόμενο νομοσχέδιο που θα είναι παχιές οι μύγες», φώναζε ο Γιώργος Βλάχος.

Πηγές: Καθημερινή, Documento

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...