Φρίκη: Τραυματιοφορέας στο «Παίδων» φέρεται να επιχείρησε να βιάσει 8χρονη

Από μια καταγγελία που δύσκολα μπορεί να τη χωρέσει ο νους ξεκίνησε ολόκληρη έρευνα στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» και φαίνεται ότι το κουβάρι που ξετυλίγεται έχει τουλάχιστον ένα θύμα και δράστη έναν τραυματιοφορέα.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το MEGA, εργαζόμενος στο Παίδων προχώρησε σε καταγγελία εις βάρος συναδέλφου του για ανάρμοστες πράξεις σεξουαλικού περιεχομένου σε βάρος ανήλικων παιδιών.

Προς το παρόν εξετάζει η περίπτωση απόπειρας βιασμού ενός 8χρονου κοριτσιού, ωστόσο δεν αποκλείεται τα θύματά του να είναι περισσότερα.

Όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, πραγματοποιήθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση στο νοσοκομείο και το πόρισμα είναι ότι υπάρχουν σοβαρότατες ενδείξεις ότι όντως η καταγγελία ευσταθεί και ο καταγγελλόμενος τραυματιοφορέας έχει κακοποιήσει σεξουαλικά ανήλικα παιδιά.

Ο εργαζόμενος έχει τεθεί σε αναστολή από την περασμένη Πέμπτη, ενώ σήμερα εξετάζεται το θέμα στο πειθαρχικό συμβούλιο. Με το που θα ολοκληρωθεί η εν λόγω διαδικασία, οι φάκελοι μαζί με την ΕΔΕ, θα διαβιβαστούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες ο συγκεκριμένος φέρεται να επιχείρησε να βιάσει τουλάχιστον ένα 8χρονο κοριτσάκι.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...

Μάθε για την Kανναβιδιόλη (CBD) και τις ευεργετικές του ιδιότητες

Τα τελευταία χρόνια μετά την νομιμοποίηση του CBD στην Ελλάδα με περιεκτικότητα κάτω του 0,2% σε thc έχει μπει για να καλά στην καθημερινότητά...