Φρίκη στα Χανιά: Βρέθηκε αποκεφαλισμένο πτώμα στον Αποκόρωνα

Αναστάτωση έχει προκληθεί στον Αποκόρωνα Χανίων, μετά την φρικτή ανακάλυψη ενός αποκεφαλισμένου πτώματος την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου, σε σπίτι στην περιοχή του Φρε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού μέσου zarpanews.gr, πρόκειται για έναν άνδρα, άγγλο υπήκοο, ηλικίας 68 ετών, που έμενε στην περιοχή. Κατοικούσε μόνος του στο σπίτι, καθώς είχε χάσει τη σύζυγό του πριν από λίγα χρόνια.

Η σορός του άτυχου 68χρονου εντοπίστηκε εντός της οικίας του, σε ένα αποκρουστικό σκηνικό, καθώς το κεφάλι του άνδρα βρέθηκε λίγα μέτρα μακριά από το σώμα του και μάλιστα… μισοφαγωμένο. Πιθανό είναι το γεγονός να φαγώθηκε από τα δύο σκυλιά του ίδιου του νεκρού, τα οποία βρίσκονταν μαζί του στο σπίτι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι συγγενείς του θύματος προσπαθούσαν να έρθουν σε επικοινωνία μαζί του εδώ και μέρες, χωρίς ωστόσο να έχουν κάποια απάντηση. Έτσι, ενημέρωσαν την πρεσβεία της Μ. Βρετανίας, με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν οι αρχές.

Η αιτία θανάτου του Βρετανού δεν έχει ακόμα γίνει γνωστή, με τη νεκροψία να αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση, δεδομένης και της κατάστασης της σορού. Παρόλα αυτά, έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Αυτό είναι το σημείο όπυ βρέθηκε διαμελισμένος ο 68χρονος:

(Πληροφορίες από zarpanews.gr)

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...