Φωτιά σε εν κινήσει ΙΧ στη Γλυφάδα – Το εγκατέλειψαν άρον άρον ηλικιωμένη και παιδί (video)

Η ψυχραιμία μιας οδηγού και τα αντανακλαστικά ενός αστυνομικού είχαν σαν αποτέλεσμα να αποφευχθούν τα χειρότερα σήμερα στη Γλυφάδα.

Μια ηλικιωμένη βρισκόταν στο όχημά της με ένα ανήλικο παιδί όταν για άγνωστο λόγο, αυτό τυλίχθηκε στις φλόγες κι ενώ κινείτο στην οδό Λαμπράκη, κοντά στο εμπορικό κέντρο της Γλυφάδας.

Η γυναίκα αντιλήφθηκε αμέσως ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, πήρε το παιδί και εγκατέλειψαν το όχημα. Αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ που βρισκόταν στο σημείο, δεν έχασε χρόνο. Μπήκε σε παρακείμενο μαγαζί, άρπαξε έναν πυροσβεστήρα κι άρχισε να σβήνει τη φωτιά πριν επεκταθεί.

Η συνδρομή του ήταν πολύ σημαντική και σωτήρια. Λίγα λεπτά αργότερα, άνδρες της πυροσβεστικής που έφτασαν στο σημείο, έσβησαν εντελώς τη φωτιά.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου που ενημερώθηκε για το περιστατικό απένειμε τα εύσημα στον αστυνομικό.

«Στον αστυνομικό, ο οποίος με αυξημένη αίσθηση καθήκοντος, με το που είδε τις φλόγες έσπευσε να πάρει ένα πυροσβεστήρα και να την περιορίσει για να μην επεκταθεί, μέχρι να φτάσει η Πυροσβεστική. Ο άνδρας της ΕΛ.ΑΣ. είναι ο σημερινός “μικρός ήρωας” της πόλης μας και τον ευχαριστούμε θερμά.».

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...