Εξιχνιάστηκε η άγρια δολοφονία επιχειρηματία στη Χαλκίδα – Δράστες δύο Σύροι, γνωστοί του θύματος

Από το τμήμα Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας εξιχνιάστηκε, στο πλαίσιο ενδελεχούς έρευνας, η ανθρωποκτονία σε βάρος του επιχειρηματία, ο οποίος βρέθηκε νεκρός την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου, εντός της οικίας του, σε περιοχή της Εύβοιας. Σύμφωνα με τις Αρχές, δράστες δύο Σύροι, γνωστοί του θύματος, όπως είχε φανεί από την έρευνα. Μετέβησαν στην οικία του θύματος μαζί με τον ίδιο, ερχόμενοι από την Αθήνα.

Πιο αναλυτικά, έπειτα από συνδυαστική ανάλυση και αξιοποίηση όλων των στοιχείων και δεδομένων που προέκυψαν κατά την εξέλιξη της προανακριτικής διαδικασίας, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο Σύροι 46 και 27 ετών αντίστοιχα.

Οι δράστες αναζητούνται για να συλληφθούν, για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία, καθώς και για ληστεία κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, όπως διακριβώθηκε από την αστυνομική έρευνα , η ανθρωποκτονία διαπράχθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες στις 12 Νοεμβρίου, ενώ ο θάνατος του θύματος προήλθε δια ασφυξίας. Το ίδιο το θύμα, είχε κλείσει ραντεβού μαζί τους την μοιραία νύχτα.

Οι δράστες μετέβησαν στην Χαλκίδα από την Αθήνα, όπου διέμεναν, τους παρέλαβε με το αυτοκίνητό του και τους οδήγησε ο ίδιος στο σπίτι του, γι’ αυτό και τα σκυλιά του δεν αντέδρασαν.

Από την οικία του θύματος, οι δράστες αφαίρεσαν μία συσκευή κινητού τηλεφώνου, ένα ρολόι χειρός και μη προσδιορισμένο αριθμό κοσμημάτων, ενώ κατά τη διαφυγή τους, αφαίρεσαν και το ΙΧ αυτοκίνητο του θανόντος, το οποίο αργότερα εγκατέλειψαν σε περιοχή της Χαλκίδας.

Τόσο από το σπίτι όσο και από το αυτοκίνητο του θύματος είχαν ληφθεί αποτυπώματα και γενετικό υλικό, ενώ είχαν αναλυθεί και βιντεοληπτικά υλικά από κάμερες, στην περιοχή που είχαν εγκαταλείψει οι δράστες το αυτοκίνητο του θύματος.

Οι δύο δράστες είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα μας μέσω Β. Αιγαίου, ενώ ο ένας εξ αυτών, είχε συλληφθεί για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών και όπλων, τον Μάιο του 2019, σε περιοχή της Αττικής. Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...