Έξι συλλήψεις στην Πέλλα για παράνομο τζόγο στα γραφεία επιχείρησης εν μέσω καραντίνας

Τα περιστατικά καταπάτησης των μέτρων για την πανδημία και τα «βαριά» πρόστιμα που τα συνοδεύουν, φαίνεται πως δεν αγγίζουν κάποιους επίδοξους παραβάτες.

Σε χαρτοπαικτικό χώρο μετέτρεψαν γραφείο  στην περιοχή της Πέλλας την Τρίτη (24/11) έξι άνδρες, στήνοντας παρτίδες με χαρτιά. Συνελήφθησαν, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφάλειας, για διενέργεια παράνομου τυχερού παιχνιδιού και παραβίαση μέτρων για τον περιορισμό της μετάδοσης του κορονοϊού.

Οι συλληφθέντες εντοπίστηκαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο σε γραφεία επιχείρησης ιδιοκτησίας του ενός εξ αυτών. Σε έρευνα στον χώρο και στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.450 ευρώ, τραπουλόχαρτα και συσκευασμένες τράπουλες.

Επιπλέον, επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ στον συλληφθέντα ιδιοκτήτη του χώρου για διοργάνωση ιδιωτικής συνάθροισης, καθώς και 300 ευρώ στους άλλους συλληφθέντες των για παραβίαση των υγειονομικών μέτρων.

Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιαννιτσών.

Υπενθυμίζεται, πως μόλις μια ημέρα πριν, στις 24 Νοεμβρίου συνελήφθησαν 18 άτομα από την αστυνομία της Θεσσαλονίκης για παράνομο παιχνίδιπόκερ εντός καταστήματος.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...