Εξαφανίστηκε φιαλίδιο με εμβόλιο της Pfizer από το Κέντρο Υγείας Περιστερίου (video)

Συναγερμός σήμανε στις υγειονομικές Αρχές και τους υπεύθυνους του Κέντρου Υγείας Περιστερίου όταν διαπιστώθηκε ότι εξαφανίστηκε από τη μονάδα υγείας ένα φιαλίδιο με εμβόλιο της Pfizer κατά του κορονοϊού.

Οι αρχικές πληροφορίες θέλουν νοσοκόμα να έβγαλε από ψυγείο το φιαλίδιο, να το ακούμπησε κάπου προσωρινά και επιστρέφοντας να μην το βρήκε στη θέση του.

Πρώτη της κίνηση ήταν να καλέσει την Αστυνομία και να ξεκινήσει σχετική έρευνα για το τι μπορεί να έχει συμβεί. Οι Αρχές εξετάζουν – σύμφωνα με το Open TV – όλα τα σενάρια, από το απλό που είναι το φιαλίδιο να καταστράφηκε ή να πετάχτηκε κατά λάθος, μέχρι το πιο σύνθετο, που είναι να εκλάπη.

Σύμφωνα, πάντως, με όσα είπε η κυρία Παγώνη στο Open TV ακόμα και να ισχύει το δεύτερο σενάριο, κάποιος δηλαδή να έκλεψε το φιαλίδιο, ουσιαστικά του είναι άχρηστο, αφενός γιατί οι θερμοκρασίες που φυλάσσεται είναι πολύ ιδιαίτερες, αφετέρου η διάλυσή του είναι πολύ δύσκολη και μπορεί να γίνει μόνο εργαστηριακά.

Υπενθυμίζεται ότι ο συναγερμός σήμανε την Τετάρτη (10/02). Μία νοσοκόμα του κέντρου Υγείας Περιστερίου, είχε βγάλει το φιαλίδιο, το άφησε σε συγκεκριμένο χώρο κι όταν επέστρεψε, έλειπε. Αμέσως η νοσοκόμα κάλεσε την Αστυνομία και το τμήμα ασφαλείας ερευνά την περίεργη αυτή υπόθεση.

Το πρωί της Πέμπτης (11/02) αστυνομικοί του τμήματος ασφαλείας θα πάνε πάλι στο Κέντρο Υγείας και θα λάβουν καταθέσεις και μαρτυρίες. Το σίγουρο είναι ότι ένα μπουκαλάκι της Pfizer έχει κάνει… φτερά και η Αστυνομία προσπαθεί να ρίξει φως στην υπόθεση.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...