Εξαφάνιση στο Κορωπί: Νέα στοιχεία στο θρίλερ της 19χρονης – Κρατείται παρά τη θέλησή της (video)

Νέα δεδομένα φέρεται να προστίθενται  στο θρίλερ με την εξαφάνιση της 19χρονης, η οποία αγνοείται από τις 16 Οκτωβρίου στο Κορωπί.

Σύμφωνα με μια νέα πληροφορία, η Άρτεμις, που εδώ και τρεις μήνες αναζητούνται τα ίχνη της, κρατείται παρά τη θέλησή της σε ένα σπίτι στο κέντρο της Αθήνας.

Το διάστημα αυτό, οποιοδήποτε στοιχείο προέκυψε για την τύχη της κοπέλας, ερευνήθηκε προσεκτικά από τις αρχές, ωστόσο χωρίς αποτέλεσμα. Μέσω του δικηγόρου της, οι οικογένεια της 19χρονης μιλά για εμπλοκή αγνώστων στην εξαφάνισή της.

«Σήμερα έχει έρθει η πληροφορία ότι η Άρτεμις κρατείται από δύο ανθρώπους στο κέντρο της Αθήνας» υποστήριξε ο δικηγόρος της οικογένειας, Αναστάσιος Ντούγκας. «Σίγουρα μία 19χρονη δεν μπορεί να έχει στήσει την τέλεια εξαφάνιση και αυτό που πρέπει να πούμε είναι ότι κάτι συνέβη στην κοπέλα» συνέχισε.

«Κάνω έκκληση, μιας και είχε χθες τα γενέθλιά της η Άρτεμις, οποιοσδήποτε γνωρίζει το παραμικρό, έστω και ανώνυμα αν φοβάται, να δώσει οποιαδήποτε πληροφορία έχει είτε στην οικογένεια είτε στις αρχές» κατέληξε ο δικηγόρος της οικογένειας.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...