Ετοιμάζουν την κόρη της Παναγιωταρέα για διορισμό στην Παγκόσμια Τράπεζα; (video)

Έφτασε η ώρα της αντικατάστασης του Χρήστου Παπουτσή στην Παγκόσμια Τράπεζα ως εκπροσώπου της ελληνικής κυβέρνησης, η οποία όπως φαίνεται ετοιμάζεται να δώσει το «δαχτυλίδι» σε κάποιο «παιδί» της ή για την ακρίβεια σε «παιδί» του «παιδιού» της.

Υπενθυμίζεται ότι μετά από επτά χρόνια στη θέση, η θητεία του κ. Παπουτσή έληξε την 31η Οκτωβρίου.

Αν και επισήμως δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα το πρόσωπο που θα τον διαδεχτεί, σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης «Βηματοδότης», ακούγεται το όνομα της Ελένης Παναγιωταρέα, κόρης της Άννας Παναγιωταρέα (η οποία είναι διορισμένη ως σύμβουλος της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη).

Σημειώνεται ότι η Ελένη Παναγιωταρέα ήταν υποψήφια ευρωβουλευτής με τη ΝΔ.

Επίσης, σύμφωνα με το δημοσίευμα, την απόφαση για το ποιος ή ποια θα αντικαταστήσει τον κ. Παπουτσή σε αυτή τη σημαντική θέση τη λαμβάνει ο υπουργός Ανάπτυξης.

Εν τοιαύτη περιπτώσει δηλαδή ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Κάνοντας μια μικρή αναδρομή σε δημόσιες δηλώσεις της Ελένης Παναγιωταρέα, κρατήσαμε μία από επίσκεψή της στην Καστοριά, καθώς το σχετικό βίντεο είχε γίνει τότε viral.

Κι έγινε viral, γιατί έγινε πασιφανής η αμηχανία της σε ερώτηση για το αν αποκαλεί τη γειτονική χώρα «Βόρεια Μακεδονία».

Δείτε το βίντεο με την αντίδρασή της:

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...