Εστία υπερμετάδοσης οι φυλακές Πατρών – Σχεδόν ένας στους τρεις με κορονοϊό

Ιδιαίτερη ανησυχία έχει προκληθεί στις φυλακές Αγίου Στεφάνου στην Πάτρα, καθώς τις τελευταίες ημέρες εντοπίστηκε στο χώρο πληθώρα νέων κρουσμάτων κορονοϊού.

Το εν λόγω σωφρονιστικό κατάστημα έχει μετατραπεί σε εστία υπερμετάδοσης, καθώς έχουν σημειωθεί περιστατικά τόσο μεταξύ των κρατουμένων όσο και ανάμεσα στους υπαλλήλλους.

Το πρωί της Τετάρτης (24/02), κλιμάκιο του ΕΟΔΥ βρέθηκε στον χώρο, όπου πραγματοποίησε συνολικά 90 τεστ, σύμφωνα με πληροφορίες του «Tempo24».

Από αυτά, φάνηκε ότι σχεδόν ένας στους τρεις έχει προσβληθεί από τον ιό, αφού 32 άτομα προέκυψαν θετικά στην Covid-19. Τα 31 αφορούν σε κρατούμενους, ενώ το ένα σε σωφρονιστικό υπάλληλο.

Τα 32 νέα κρούσματα έρχονται να προστεθούν στα 41 που είχαν καταγραφεί από τη Δευτέρα (22/2), ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στα 73.

(πληροφορίες από Tempo24)

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...