Εστία υπερμετάδοσης οι φυλακές Πατρών – Σχεδόν ένας στους τρεις με κορονοϊό

Ιδιαίτερη ανησυχία έχει προκληθεί στις φυλακές Αγίου Στεφάνου στην Πάτρα, καθώς τις τελευταίες ημέρες εντοπίστηκε στο χώρο πληθώρα νέων κρουσμάτων κορονοϊού.

Το εν λόγω σωφρονιστικό κατάστημα έχει μετατραπεί σε εστία υπερμετάδοσης, καθώς έχουν σημειωθεί περιστατικά τόσο μεταξύ των κρατουμένων όσο και ανάμεσα στους υπαλλήλλους.

Το πρωί της Τετάρτης (24/02), κλιμάκιο του ΕΟΔΥ βρέθηκε στον χώρο, όπου πραγματοποίησε συνολικά 90 τεστ, σύμφωνα με πληροφορίες του «Tempo24».

Από αυτά, φάνηκε ότι σχεδόν ένας στους τρεις έχει προσβληθεί από τον ιό, αφού 32 άτομα προέκυψαν θετικά στην Covid-19. Τα 31 αφορούν σε κρατούμενους, ενώ το ένα σε σωφρονιστικό υπάλληλο.

Τα 32 νέα κρούσματα έρχονται να προστεθούν στα 41 που είχαν καταγραφεί από τη Δευτέρα (22/2), ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στα 73.

(πληροφορίες από Tempo24)

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...

Μάθε για την Kανναβιδιόλη (CBD) και τις ευεργετικές του ιδιότητες

Τα τελευταία χρόνια μετά την νομιμοποίηση του CBD στην Ελλάδα με περιεκτικότητα κάτω του 0,2% σε thc έχει μπει για να καλά στην καθημερινότητά...

Πότε κάνω Απολύμανση για τον κορωνοιό COVID-19;

Τον τελευταίο χρόνο άλλαξε δραστικά η ζωή όλων μας λόγο του κορωνοιού. Οι καθημερινές κοινωνικές και επαγγελματικές δραστηριότητες όλων μας ανεξαρτήτου ηλικίας πλήγηκαν και...