Επιθέσεις σε βάρος οδηγών ταξί στο Ηράκλειο με… πίτμπουλ και γκαζάκι

Στο στόχαστρο ενός 26χρονου βρέθηκαν οι οδηγοί ταξί στο Ηράκλειο της Κρήτης, σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του Προέδρου των Ιδιοκτητών Ταξί του Νομού Ηρακλείου, Λευτέρη Πετράκη.

Όλα άρχισαν να βγαίνουν στην επιφάνεια όταν ο νεαρός επιχείρησε να βάλει φωτιά στην πιάτσα των ταξί στο Γιόφυρο χρησιμοποιώντας γκαζάκι, ωστόσο όπως ανέφερε ο κ. Πετράκης δεν ήταν η πρώτη φορά που κινήθηκε επιθετικά εναντίον των ταξί.

Απειλή με μαχαίρι – «πάω σπίτι και έρχομαι»

Μιλώντας στο creta24.gr, ανέφερε πως όλα ξεκίνησαν στις 12 Ιανουαρίου, όταν ο 26χρονος, με καταγωγή από τη Λακωνία, ήθελε να επιβιβαστεί στο ταξί μαζί με μια κοπέλα.  Ωστόσο, λόγω των αυστηρών περιοριστικών μέτρων για την ανάσχεση της διασποράς της πανδημίας, τους εξήγησε πως δεν μπορούσε να μεταφέρει και τους δύο. Η απάντηση αυτή δεν άρεσε στον νεαρό, ο οποίος στη συνέχεια, απείλησε τον οδηγό με μαχαίρι!

Ο οδηγός, εν τέλει δέχτηκε να μεταφέρει τους δύο επιβάτες, τους κατέβασε όμως στη Χανιόπορτα, όταν είδαν την παρουσία αστυνομικών. Ο 26χρονος συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος.

Λίγο αργότερα, συγκεκριμένα στις 15 Ιανουαρίου, πέρασε από την πιάτσα των ταξί στο Γιόφυροέσπασε ένα τζάμι από το στέγαστρο με τα χέρια του και έφυγε. Λίγες ώρες μετά, επέστρεψε εκεί μαζί με μία κοπέλα, λέγοντας στους οδηγούς «πάω σπίτι και έρχομαι» σύμφωνα με τον κ. Πετράκης.

Γύρισε με… πίτμπουλ

Όταν λοιπόν πήγε σπίτι, έφερε μαζί και τον σκύλο του, ράτσας πίτμπουλ και επιτέθηκε σε έναν οδηγό ταξί, σκίζοντάς του τα ρούχα. Για το περιστατικό ενημερώθηκε η αστυνομία, η οποία συνέλαβε τον νεαρό, ωστόσο αφέθηκε ξανά ελεύθερος.

Τα ξημερώματα της Τρίτης 19 Ιανουαρίου, ο 26χρονος, βρέθηκε πάλι στο γνωστό σημείο, ξανά με τον σκύλο, ενώ αναφέρεται πως απείλησε τους οδηγούς λέγοντας «είμαι Σπάρτακος», συγχέοντας την καταγωγή του από την Σπάρτη με τον επαναστάτη από τη Θράκη. Έγραψε συνθήματα στο στέγαστρο και συνελήφθη, ενώ για τρίτη φορά, αφέθηκε ελεύθερος.

Λίγες ώρες μετά, επέμενε και ξαναπήγε στην πιάτσα στο Γιόφυρο, έχοντας και πάλι… άγριες διαθέσεις. Αυτή την φορά, έχοντας στα χέρια του ένα… γκαζάκι, το οποίο είχε μαχαιρώσει, επιχείρησε να βάλει φωτιά, κάτι που ευτυχώς δεν κατόρθωσε.

Ο 26χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στην ψυχιατρική κλινική.

Πηγή: Creta24.gr

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...