Εορταστικό ωράριο: Τι ώρα κλείνουν σούπερ μάρκετ, κρεοπωλεία και καταστήματα

Προσαρμοσμένες στα δεδομένα του lockdown, ενόψει των φετινών αλλιώτικων εορτών, είναι και οι συνήθειες όλων που τις συνοδεύουν αυτές τις ημέρες και από αυτόν τον κανόνα δεν… μπορούν να διαφύγουν τα καταστήματα και τα μαγαζιά που είναι ανοιχτά, κάποια δουλεύοντας με click away.

Βέβαια, τις τελευταίες ημέρες η κίνηση σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη θύμισε κάθε άλλο παρά καραντίνα, με πλήθος πολιτών να συρρέουν στα καταστήματα και στα σουπερμάρκετ για να κάνουν τα γιορτινά τους ψώνια.

Ποιο θα είναι το ωράριο των καταστημάτων

Την Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου καθώς και τις υπόλοιπες μέρες των γιορτών τα σούπερ μάρκετ θα λειτουργούν με το εορταστικό ωράριο, συνεπώς θα είναι ανοιχτά από τις 08:00 μέχρι τις 21:00.

Επιπλέον, ανοιχτά θα παραμείνουν την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020 τόσο τα σουπερμάρκετ όσο και τα καταστήματα λιανικής μέσω click away.

Εξαίρεση θα υπάρξει την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, που θα κλείσουν στις 20:00.

Για τα καταστήματα που λειτουργούν με τη μέθοδο του click away, ισχύει προαιρετικό ωράριο λειτουργίας είναι 07:00 με 21:00.

Όσον αφορά τα κρεοπωλεία το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας που έχει δοθεί για την παραμονή των Χριστουγέννων είναι 08:00 με 17:00.

Κωδικός 2 στο 13033

Υπενθυμίζεται πως για όλα τα παραπάνω οι πολίτες θα πρέπει να αποστέλλουν μήνυμα με τον κωδικό 2 στο 13033.

Στη διάρκεια των γιορτών, η απαγόρευση της κυκλοφορίας ισχύει από τις 22:00 έως τις 05:00 με εξαίρεση λόγους εργασίας και υγείας.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...