Εμβολιασμός από το «παράθυρο» για εκδότη και ιδιοκτήτη καναλιού της Κέρκυρας – ΕΔΕ από Κικίλια

Την ώρα που οι «κοινοί θνητοί» πολίτες της χώρας περιμένουν καρτερικά τον εμβολιασμό τους για την προστασία  από τον covid 19, όποτε και όταν έρθει η σειρά τους όπως επιτάσσουν οι κανονισμοί, ο δημοσιογράφος, εκδότης και ιδιοκτήτης του Corfu TV, Διονύσης Μάμαλος, εμβολιάζεται κανονικά.

Ο εμβολιασμός του  καταγράφηκε την περασμένη Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021 στο Κέντρο Υγείας της Κέρκυρας, όπως φαίνεται και στο σχετικό έγγραφο που παρουσιάζει η ιστοσελίδα www.apokalypseis.com μετά από ρεπορτάζ του Μάκη Νοδάρου.

Ο εμβολιασμός του κ. Μάμαλου, ο τελευταίος που πραγματοποιήθηκε εκείνη την ημέρα στις 6,48 μμ, προκάλεσε εντονότατες αντιδράσεις και αρνητικά σχόλια στην τοπική κοινωνία αλλά και στον ιατρικό κόσμο της περιοχής, καθώς δεν πληρούσε καμία απολύτως προϋπόθεση προκειμένου να εμβολιαστεί κατ εξαίρεση και κατά προτεραιότητα έναντι των συμπολιτών του.

Τυχαίο γεγονός …

Για «τυχαίο γεγονός» κάνει λόγο ο Αλέξανδρος Γαρδικιώτης – επιστημονικός υπεύθυνος του Κέντρου Υγείας Κέρκυρας , ο οποίος «δεν βλέπει» – όπως λέει – κάποιο θέμα,  ούτε σκάνδαλο.

«Εκείνη την ημέρα μας έμεινε ένα εμβόλιο . Κανονικά αυτό θα πρέπει να το κάνουμε σε άτομο του υγειονομικού προσωπικού ή του Λιμενικού Σώματος, του Στρατού η της ΕΛ.ΑΣ. Όμως δεν υπήρχε κάποιος να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον. Γι αυτό και το εμβόλιο το κάναμε στον κ. Μάμαλο ο οποίος είχε εκδηλώσει την επιθυμία να εμβολιαστεί. Δεν υπάρχει κάτι μεμπτό στο θέμα ούτε σκάνδαλο …Δεν μπορούσαμε να πετάξουμε το εμβόλιο. Ετυχε να βρεθεί ο κ. Μάμαλος και σε αυτόν έγινε το εμβόλιο που περίσσευε» – είπε στο www.apokalypseis.com ο κ. Γαρδικιώτης.

Απομάκρυνση και ΕΔΕ με απόφαση Κικίλια

Μετά τις αποκαλύψεις ο Αλέξανδρος Γαρδικιώτης αντικαταστάθηκε, ενώ θα γίνει και ΕΔΕ.

«Με απόφαση του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, αντικαθίσταται άμεσα ο επιστημονικός υπεύθυνος του Κέντρου Υγείας Κέρκυρας Αλέξανδρος Γαρδικιώτης και δίνεται εντολή στον διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας να διατάξει ΕΔΕ, προκειμένου να διερευνηθεί η μη ορθή τήρηση των κριτηρίων προτεραιοποίησης της Εθνικής επιτροπής Εμβολιασμών».

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...