Έκτακτο – Κρούσματα κορονοϊού σε κέντρο αισθητικής που λειτούργησε κανονικά το Σάββατο

Συναγερμός έχει σημάνει τις τελευταίες ώρες στις αρμόδιες υγειονομικές αρχές για κρούσματα κορονοϊού σε κέντρο αισθητικής στα Νότια Προάστια, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το ethnos.gr.

Επί ποδός είναι όλες οι ελεγκτικές και υγειονομικές αρχές τις τελευταίες ώρες καθώς ενημερώθηκαν ότι υπήρχαν εργαζόμενοι θετικοί στον κορονοϊό και παρ’ αυτά εργάζονταν κανονικά.

Να υπενθυμιστεί ότι σύμφωνα με απόφαση της κυβέρνησης κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής παραμένουν ανοικτά αυτό το Σαββατοκύριακο. Όπως αναφέρουν πληροφορίες του ethnos.gr, το μεσημέρι του Σαββάτου ενημερώθηκε ο ΕΟΔΥ έπειτα από καταγγελία ότι σε Κέντρο Αισθητικής στα Νότια Προάστια υπήρξαν τρεις θετικοί εργαζόμενοι οι οποίοι μάλιστα διερευνάται εάν εργάζονταν παρότι γνώριζαν ότι είχαν προσβληθεί από τον ιό.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στις αρχές ενώ στο Κέντρο Αισθητικής μεταβαίνουν ελεγκτικές αρχές προκειμένου να διαπιστώσουν τι ακριβώς συμβαίνει. Όπως τονίζουν έγκυρες πηγές  όλοι οι εργαζόμενοι στο Κέντρο θα υποβληθούν καταρχάς σε rapid test ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει λεπτομερέστερος εργαστηριακός έλεγχος με pcr.

Οι αρχές έχουν ξεκινήσει ήδη την ιχνηλάτηση, καθώς παραμένει άγνωστο πόσοι πελάτες βρέθηκαν στο συγκεκριμένο Κέντρο Αισθητικής. Ταυτόχρονα έχουν ενημερωθεί και οι δικαστικές αρχές στην περίπτωση που ο ιδιοκτήτης και οι εργαζόμενοι γνώριζαν ότι ήταν θετικοί στον κορονοϊο και παρ’ αυτά εξακολουθούσαν να εργάζονται και να διατηρούν ανοικτό το Κέντρο Αισθητικής.

Να σημειωθεί ότι από την πρώτη στιγμή ενήμερο είναι το υπουργείο Υγείας για το περιστατικό, ο ΕΟΔΥ καθώς και η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...