Έκρηξη στα γυρίσματα ταινίας στο Λος Άντζελες – Τρεις σοβαρά τραυματίες (video)

Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν σοβαρά σε έκρηξη που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια κινηματογραφικών γυρισμάτων στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ, με αποτέλεσμα να προκληθεί μεγάλη αναστάτωση στην περιοχή.

Σύμφωνα με τη «New York Post», οι τρεις άνθρωποι υποφέρουν από βαριά εγκαύματα και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα σε τοπικό νοσοκομείο.

Αυτό που δημιουργεί πολλά ερωτηματικά, είναι πως το κινηματογραφικό γραφείο που ήταν υπεύθυνο για τα γυρίσματα δεν είχε πάρει άδεια για γυρίσματα σε εκείνη την τοποθεσία την Τρίτη (02/02).

Η έκρηξη σημειώθηκε γύρω στις 4:45 τοπική ώρα, στη γειτονιά Santa Clarita του Λος Άντζελες, όπως ανέφερε ο σερίφης στο «Associated Press».

Η έκρηξη προκάλεσε μικρή πυρκαγιά που έκαψε μια κοντινή πλαγιά, αλλά οι πυροσβέστες κατάφεραν να σβήσουν άμεσα. Ακόμα δεν έχουν αποσαφηνιστεί τα αίτια της έκρηξης.

(πληροφορίες από ethnos.gr)

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...