Εκλογές το καλοκαίρι ή το φθινόπωρο «δείχνει» στον Μητσοτάκη το σαμαρικό antinews

Για εκλογές πιθανότατα το καλοκαίρι ή το φθινόπωρο υπό την αίρεση να έχει πετύχει η εμβολιαστική εκστρατεία και να μην έχουμε καταντήσει Μπέργκαμο, κάνει λόγο η ιστοσελίδα που απηχεί τις απόψεις του Αντώνη Σαμαρά, το antinews.gr, στέλνοντας το μήνυμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι «ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται».

Αναλυτικότερα, η φιλοσαμαρική ιστοσελίδα σε άρθρο της με τίτλο «Αξιοπρεπής αποχώρηση ή εκλογική συντριβή;», επιτίθεται στον πρωθυπουργό, επισημαίνοντας ότι «επιεικώς έχει αποτύχει σε όλα».

«Και δυστυχώς με μοναδικά πλέον όπλα στη φαρέτρα του την αποκρουστική καθημερινή προπαγάνδα και την απειλή παλινόρθωσης του Τσίπρα, προσπαθεί απεγνωσμένα να χτίσει το νέο αφήγημα για να υφαρπάξει εκ νέου την ψήφο του λαού όταν του το επιτρέψουν οι συνθήκες. Πιθανότατα το καλοκαίρι ή το φθινόπωρο, σύμφωνα με πληροφορίες, υπό την αίρεση να έχει πετύχει η εμβολιαστική εκστρατεία και να μην έχουμε καταντήσει Μπέργκαμο. Κοινώς… ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται», αναφέρει το antinews.

«Αλλά ας υποθέσουμε ότι όλα θα πάνε καλά με το εμβόλιο και θα επιτευχθεί η ανάσχεση της αόρατης απειλής. Με τον Κυριάκο να πανηγυρίζει για την ανέλπιστη επιτυχία του πάνω στα συντρίμμια του κορονοϊού έτοιμος να πατήσει πρόωρα το κουμπί της κάλπης, διότι αν επιχειρήσει να υποδεχθεί το ’22 από την καρέκλα του Μαξίμου ενδεχομένως η ΝΔ να λάβει το μονοψήφιο ποσοστό που αντικατοπτρίζει την ισχύ της αγίας οικογένειας.

Και ρωτάμε: Αρκούν η προσωρινή τιθάσευση του κορονοϊού (οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι το εμβόλιο δεν θα βάλει τέλος στην πανδημία) σε συνδυασμό με τη διαστρέβλωση της πραγματικότητας και τον συναισθηματικό εκβιασμό των νεοδημοκρατών, για να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα πάνω από την κάλπη; Προφανώς όχι», σχολιάζει ο αρθρογράφος και συνεχίζει:

«Εκτός κι αν η γυάλα της εξουσίας έχει θολώσει εντελώς την κρίση του κυρίου Μητσοτάκη και πιστεύει ότι το… μη χείρον βέλτιστον δύναται να του δώσει πάλι τη νίκη. Το οποίο βγήκε… χειρότερο από το… χείρον. Κάτι που είχε φανεί πριν την εφόρμηση του αόρατου εχθρού και πια είναι ολοφάνερο».

«Δίχως να κάνει το παραμικρό -επαναπαυμένος στις… fake δάφνες του τάχα επιτυχημένου πρώτου lockdown- προς οχύρωση από την αναμενόμενη αντεπίθεση του λοιμού για να αποφευχθεί ο πολύ χειρότερος λιμός, τον οποίο διαβεβαιώνει ότι θα εξαφανίσει με τα ανύπαρκτα λεφτόδεντρα των Βρυξελλών. Δημιουργώντας τετελεσμένα που οδηγούν σε περαιτέρω απώλεια εθνικής κυριαρχίας, ξεπερνώντας μέχρι και τον εθνομηδενισμό του ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρεται σε άλλο σημείο.

«Το έχουμε γράψει επανειλημμένα, αλλά αρνείστε να αποδεχτείτε την πραγματικότητα. Είστε αντιμέτωπος με ένα σκηνικό lose – lose, κι όσο επιμένετε να παραπλανάστε ότι έχετε ελπίδες να το απομακρύνετε τόσο μεγαλύτερο το κακό που προκαλείτε στη χώρα. Ωστόσο έχετε ακόμη τη δυνατότητα να αποχωρήσετε με αξιοπρέπεια. Σαφώς καλύτερη επιλογή από την αναπόφευκτη εκλογική συντριβή και τα λοιπά δυσάρεστα επακόλουθα. Ευελπιστούμε ότι θα πρυτανεύσει η λογική…», καταλήγει το δημοσίευμα.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...