Εκλογές στις ΗΠΑ: Σε δέκα ημέρες τα αποτελέσματα από την Τζόρτζια

Η καταμέτρηση των ψήφων στην Τζόρτζια αναμένεται να ολοκληρωθεί το αργότερο δέκα μέρες μετά τις προεδρικές εκλογές της Τρίτης, ανακοίνωσε το βράδυ της Πέμπτης (5/11) εκλογικός αξιωματούχος της πολιτείας.

Ο διευθυντής της αρμόδιας εκλογικής αρχής, Γκάμπριελ Στέρλινγκ ανέφερε ότι «αναμένουμε η καταμέτρηση να ολοκληρωθεί κατά τη λήξη της νόμιμης προθεσμίας, η οποία είναι δέκα ημέρες μετά τις εκλογές».

Η Τζόρτζια είναι από τις εναπομείναντες πολιτείες των ΗΠΑ που δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για τον νικητή των εκλογών της Τρίτης.

Σύμφωνα με το BBC, o υποψήφιος των Δημοκρατικών χρειάζεται δύο πολιτείες εκ των Αριζόνα, Βόρεια Καρολίνα, Νεβάδα και Τζόρτζια ή μόνο την Πενσυλβάνια. Από την άλλη, ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων χρειάζεται τρεις εκ των Αριζόνα, Βόρεια Καρολίνα, Νεβάδα και Τζόρτζια, όπως και την Πενσυλβάνια.

Υπενθυμίζεται ότι ο δημοκρατικός υποψήφιος βρίσκεται μια ανάσα από τον Λευκό Οίκο, καθώς έχει καταφέρει να συγκεντρώσει 264 εκλέκτορες (έναντι 214 του Ντόναλντ Τραμπ), πράγμα που σημαίνει ότι χρειάζεται ακόμα 6 εκλέκτορες για τον «μαγικό» αριθμό των 270 που τον οδηγών στην προεδρία.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...