Εκλογές στις ΗΠΑ: Μαχαιριές έξω από τον Λευκό Οίκο – Τέσσερις τραυματίες (video)

Ο φόβος για επεισόδια, λόγω της μεγάλης πόλωσης στις εκλογές των ΗΠΑ, επιβεβαιώθηκαν, καθώς κοντά στον Λευκό Οίκο καταγράφηκε καυγάς με τις τελευταίες πληροφορίες να κάνουν λόγο για τέσσερις τραυματίες.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τρεις άνδρες και μία γυναίκα που φέρεται να έχουν τραυματιστεί από μαχαιριές, αλλά, ευτυχώς, δεν κινδυνεύει η ζωή τους. Έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο μετά τον καυγά που έλαβε χώρα κάποια τετράγωνα μακριά από την προεδρική οικία.

Η αστυνομία ζητά από τους πολίτες να έχουν το νου τους για δύο άνδρες και μία γυναίκα, με την τελευταία να πιστεύεται ότι φέρει πάνω της μαχαίρι.

​Η είδηση έρχεται την ώρα που συνεχίζεται η καταμέτρηση των ψήφων για τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ με το θρίλερ να είναι σε εξέλιξη.

Υπενθυμίζεται ότι η η διαδικασία έγινε με πόλωση και είχαμε ρεκόρ συμμετοχής. Θωρακίστηκαν καταστήματα, ενώ μπήκε φράκτης στον Λευκό Οίκο.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...