Εκλογές στις ΗΠΑ: Αυτός είναι ο νεότερος γερουσιαστής στην αμερικανική ιστορία – Είχε επισκεφτεί το σπίτι του Χίτλερ

Ο ρεπουμπλικανός υποψήφιος Μάντισον Κόθορν, 25 ετών, εκλέγεται στη Γερουσία με την έδρα της Βόρειας Καρολίνας και γίνεται έτσι ο νεότερος γερουσιαστής στην αμερικανική ιστορία και το πρώτο μέλος της Άνω Βουλής των ΗΠΑ που είναι γεννημένο στα χρόνια του 1990, αναφέρει η εφημερίδα «Washington Post». Πρόκειται για νέο που έχει απασχολήσει στο παρελθόν και λόγω του… Χίτλερ. Ο Κόθορν είπε, πάντως, ότι καταγγέλλει τον εθνικισμό και τον ναζισμό.

Συγεκριμένα, ο Κόθορν έχει στο παρελθόν αντιμετωπίσει κριτική, όταν ανέβασε στο Instagram του φωτογραφία από το εξοχικό του Χίτλερ, το οποίο είχε επισκεφτεί ως τουριστικό αξιοθέατο. Ο νεαρός ρεπουμπλικανός έγραψε ότι το να επισκεφτεί το συγκεκριμένο κτήριο ήταν μία χρόνια επιθυμία του.

«Παράξενο να ακούω τόσα πολλά γέλια και να μοιράζομαι μία τόσο καλή στιγμή με τον αδερφό μου, εδώ που μόλις πριν από 79 χρόνια το υπέρτατο κακό μοιράστηκε γέλια και καλές στιγμές με τους συμπατριώτες του», έγραψε στη λεζάντα.

«Από τα βάθη της καρδιάς μου, Σας Ευχαριστώ. Όλη η δόξα πηγαίνει στον Θεό και είμαι ενθουσιασμένος που θα υπηρετήσω το κάθε μέλος αυτής της περιφέρειας», έγραψε ο Κόθορν στο Twitter.

Ο Κόθορν, ο οποίος έκλεισε τα 25 του τον Αύγουστο, επικράτησε του Δημοκρατικού Μο Ντέιβιντ με 54,4% έναντι 42,4% στην κατά κύριο λόγο ρεπουμπλικανική αυτή πολιτεία.

Με την εκλογή του ο Κόθορν παίρνει τον τίτλο του νεότερου γερουσιαστή από την Δημοκρατική γερουσιαστή της Νέας Υόρκης Αλεξάντρια Οκάσιο – Κόρτες, η οποία είναι 31 και επανεξελέγη την Τρίτη (03/11).

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Sputnik

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...