Έκκληση Κικίλια για τήρηση μέτρων: Ο εμβολιασμός δεν είναι σημάδι χαλαρότητας – Ποιες περιοχές είναι στο «κόκκινο» (video)

Έκκληση να τηρηθούν τα μέτρα για τον κορονοϊό ώστε να σωθούν ανθρώπινες ζωές έκαναν τόσο ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, όσο και ο πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Λοιμώξεων, Παναγιώτης Γαργαλιάνος, στη σημερινή ενημέρωση για την πορεία του κορονοϊού στη χώρα.

Ο υπουργός Υγείας εξέφρασε την ανησυχία του καθώς ο αριθμός των διασωληνωμένων παραμένει υψηλός, ενώ δέκα περιοχές της χώρας συνεχίζουν να έχουν υψηλό αριθμό κρουσμάτων. Αυτές είναι η Κάλυμνος, η Κοζάνη, το Κιλκίς, η Δυτική Αττική, ο Έβρος, η Θάσος, η Ροδόπη, η Φλώρινα, η Λέσβος.

Παράλληλα τόνισε πως την επόμενη εβδομάδα θα δούμε τα αποτελέσματα της συμπεριφοράς μας κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, ενώ η στάση μας την Πρωτοχρονιά θα αποτυπωθεί δύο εβδομάδες αργότερα.

Τόνισε πως το εμβόλιο δεν αποτελεί σημάδι χαλαρότητας, ενώ σημείωσε πως οι επόμενοι δύο μήνες θα είναι δύσκολοι καθώς είναι οι κατεξοχήν μήνες των λοιμώξεων.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...