Εκατοντάδες «θυμωμένοι» ψεύτικοι λογαριασμοί την «έπεσαν» στο Facebook του Βαρουφάκη

Μεγάλα ερωτήματα προκύπτουν από τη μαζική επίθεση που δέχθηκε ανάρτηση του Γιάνη Βαρουφάκη στο Facebook, από περίπου 300 ψεύτικους λογαριασμούς από χώρες όπως η Ινδία, λίγες μόνο ημέρες μετά από τις αποκαλύψεις για τα likes στο προφίλ του Κυριάκου Μητσοτάκη από ψεύτικους χρήστες από όλον τον κόσμο.

Συγκεκριμένα, στην τελευταία ανάρτηση του γραμματέα του ΜέΡΑ25, έχουν βρεθεί περίπου 300 λογαριασμοί που μαζικά και δήθεν «αυθόρμητα» πάτησαν «angry» στη δημοσίευση. Με μία ματιά στα ονόματα των χρηστών, φαίνεται ότι προφίλ της Ινδίας δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον να κατακρίνουν τον Γιάνη Βαρουφάκη.

Το γεγονός οδήγησε το ΜέΡΑ25 σε ένα ειρωνικό σχόλιο στο Twitter: «Σα ΜέΡΑ25 αγωνιζόμαστε για το δικαίωμα των bots να εκφράζουν ελεύθερα και ανεπηρέαστα τη γνώμη τους, και θα αντισταθούμε σε κάθε προσπάθεια της κυβέρνησης να τα διαφθείρει δια χρηματισμού».

Σημειώνεται ότι η μαζική αυτή επίθεση από προφανώς πληρωμένα προφίλ έρχεται λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη ότι ψεύτικοι λογαριασμοί, ακόμα και από την Ουαγκαντούγκου της Μπουρκίνα Φάσο, κάνουν μαζικά likes στις αναρτήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα likes στον κ. Μητσοτάκη από το… Ουαγκαντούγκου, κατά «σατανική σύμπτωση» ήρθαν λίγες ημέρες μετά από το κύμα οργισμένων αντιδράσεων που προκάλεσε το διάγγελμα του πρωθυπουργού για τα γεγονότα της Νέας Σμύρνης.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...