Εισβολή στο Καπιτώλιο: Το FBI έχει ανοίξει 160 φακέλους υποθέσεων – Έχουν απαγγελθεί κατηγορίες σε 70 περιπτώσεις

Το FBI έχει ανοίξει 160 φακέλους υποθέσεων στην έρευνά του για την εισβολή στο Καπιτώλιο υποστηρικτών του Ντόναλντ Τραμπ την περασμένη εβδομάδα, δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής του Ομοσπονδιακού Γραφείου Ερευνών στην Ουάσινγκτον.

Ο Στίβεν Ντ’Αντουόνο είπε σε ενημέρωση δημοσιογράφων ότι το FBI έχει λάβει 100.000 βίντεο και φωτογραφίες ως πληροφορίες.

Ο εισαγγελέας Μάικλ Σέργουιν ανέφερε ότι έχουν ήδη απαγγελθεί κατηγορίες σε 70 υποθέσεις και αναμένει ότι θα αυξηθούν σε εκατοντάδες.

Όπως έχει γίνει γνωστό το FBI ενημέρωσε τους Δημοκρατικούς για σχέδιο ένοπλης επίθεσης στο Καπιτώλιο, με αποτέλεσμα ο πρόεδρος Τραμπ να κηρύξει την Ουάσινγκτον σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και να δώσει το «οκ» στο υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας και στις Ομοσπονδιακές Αρχές να διαχειριστούν την κατάσταση σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές.

Όπως προκύπτει από αυτά που μετέφεραν σε κορυφαία στελέχη των Δημοκρατικών οι νέοι επικεφαλής της ασφάλειας στην αστυνομία του Καπιτωλίου, το ένα από τα τρία σενάριο που θεωρείται και ως το πιο σοβαρό και απειλητικό, θέλει μεγάλο όγκο ένοπλων διαδηλωτών να επιχειρούν να περικυκλώσουν το Καπιτώλιο με στόχο να παρεμποδίσουν τους Δημοκρατικούς να μπουν για την ορκωμοσία. Είναι μάλιστα διατεθειμένοι να φτάσουν μέχρι τα άκρα, να σκοτώσουν δηλαδή όποιον επιχειρήσει να εισέλθει αι τολμήσει να αφαιρέσει την εξουσία από τους Ρεπουμπλικανούς.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...