Εισβολή στο Καπιτώλιο: «Μια ανάσα» από τον αντιπρόεδρο Πενς έφτασε ο όχλος

Πολύ κοντά στον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Μάικ Πενς έφτασαν οι οπαδοί του Ντόναλντ Τραμπ, που εισέβαλαν στο Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου, σύμφωνα με νέες μαρτυρίες για τα πρωτοφανή γεγονότα που συγκλόνισαν τις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με την Washington Post, ο Αντιπρόεδρος παρέμεινε στον χώρο 14 λεπτά αφότου η αστυνομία του Κογκρέσου είχε ειδοποιηθεί για την απόπειρα εισβολής στο Καπιτώλιο. Είναι προφανές ότι αυτός ο χρόνος ήταν αρκετός ώστε ο όχλος να τον προσεγγίσει, σύμφωνα με αξιωματούχους των δυνάμεων ασφαλείας αλλά και ένα νέο βίντεο που κυκλοφόρησε.

Τελικά ο Πενς φυγαδεύτηκε από τους άνδρες των μυστικών υπηρεσιών σε ένα δωμάτιο δίπλα στη Γερουσία ενώ οι εξαγριωμένοι οπαδοί του Τραμπ εισέβαλαν στο Καπιτώλιο με κάποιους από αυτούς να αποκαλούν τον Αντιπρόεδρο «προδότη».

Μόλις ένα λεπτό μετά τη φυγάδευση του Πενς, μια ομάδα διαδηλωτών ξεκίνησε να ανεβαίνει τις σκάλες του δευτέρου ορόφου και άρχισε να κυνηγά έναν αξιωματικό ασφαλείας του Καπιτωλίου.

Εάν ο όχλος των οπαδών του Τραμπ, σημειώνει η εφημερίδα, είχε φθάσει εκεί μόλις κάποια δευτερόλεπτα νωρίτερα, οι επιτιθέμενοι ίσως θα βρίσκονταν πρόσωπο με πρόσωπο με τον Αντιπρόεδρο.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...