«Εμπάργκο» κατά του ΣΚΑΪ από το ΚΚΕ, μετά το «κόψιμο» στην Κανέλλη (video)

Σε «εμπάργκο» κατά του ΣΚΑΪ προχωρά το ΚΚΕ, μετά το περιστατικό που σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης, όταν ο Δημήτρης Οικονόμου «έκοψε» στον αέρα τη Λιάνα Κανέλλη, επειδή μετέφερε επακριβώς τα υβριστικά λόγια αστυνομικών που έλεγαν «πάμε να τους γαμ@@@, να τους σκοτώσουμε».

Συγκεκριμένα, το ΚΚΕ αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter:

«Μετά τα επαναλαμβανόμενα κρούσματα λογοκρισίας σε καλεσμένους του ΚΚΕ στις εκπομπές του πρωινού άτυπου κυβερνητικού εκπροσώπου Δ. Οικονόμου του ΣΚΑΪ, είναι προφανές ότι το ΚΚΕ δεν πρόκειται στο εξής να νομιμοποιήσει με την -ούτως ή άλλως σπάνια- παρουσία του αυτές τις πρακτικές».

«Το σημερινό “κόψιμο” της Λιάνας Κανέλλη στον “αέρα” της πρωινής εκπομπής του “ΣΚΑΪ”, είναι το πιο πρόσφατο, αλλά όχι και το μοναδικό περιστατικό λογοκρισίας σε βάρος εκπροσώπου του ΚΚΕ από τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο του “ΣΚΑΪ”. Το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να νομιμοποιήσει με την παρουσία του στις εκπομπές του Δ. Οικονόμου αυτές τις πρακτικές.

Μετά τα επαναλαμβανόμενα κρούσματα λογοκρισίας σε καλεσμένους του ΚΚΕ στις εκπομπές του πρωινού άτυπου κυβερνητικού εκπροσώπου Δ. Οικονόμου του “ΣΚΑΪ”, είναι προφανές ότι το ΚΚΕ δεν πρόκειται στο εξής να νομιμοποιήσει με την -ούτως ή άλλως σπάνια- παρουσία του αυτές τις πρακτικές», ανέφερε λίγο αργότερα ο Περισσός σε ανακοίνωσή του.

Τι προηγήθηκε

Υπενθυμίζεται ότι προηγήθηκε ένταση στο κανάλι μεταξύ του παρουσιαστή και της βουλευτίνας του ΚΚΕ.

Αναλυτικότερα, η κ. Κανέλλη αφού καταδίκασε κατηγορηματικά την άγρια επίθεση στον 27χρονο αστυνομικό, αναρωτήθηκε εάν στον ΣΚΑΪ έχουν το κουράγιο να δείξουν το βίντεο που δείχνει αστυνομικούς να λένε «πάμε να τους γαμ@@@, να τους σκοτώσουμε».

Ωστόσο, το γεγονός ότι η κ. Κανέλλη αναφέρθηκε στον αέρα με τα ακριβή και υβριστικά λόγια των αστυνομικών φαίνεται πως ενόχλησε τον δημοσιογράφο, ο οποίος της ζήτησε επιτακτικά να πάρει πίσω τη φράση, παρά το γεγονός ότι δεν ήταν δικά της λόγια«Να ζητήσετε συγγνώμη γιατί από το στόμα σας βγήκε», της είπε.

«Ζητώ συγγνώμη που τη μετέφερα, με τον λαό δεν μπορείτε να παίζετε αστυνομοκρατικό παιχνίδι», του απάντησε η κ. Κανέλλη, με τον κ. Οικονόμου ωστόσο να έχει ήδη πάρει την απόφασή του να την «κόψει».

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...