Δυσφορία στο ΚΙΝΑΛ για δημοσκόπηση που «κόβει» την αρχηγία από τη Γεννηματά

Αιχμηρά σχολίασαν κύκλοι της Χαριλάου Τρικούπη τη δημοσκόπηση της Οpinion Poll η οποία καταγράφει προτιμήσεις για τον αρχηγό του Κινήματος Αλλαγής, ένα και πλέον χρόνο πριν την διαδικασία εκλογής.

Συγκεκριμένα σχολίασαν:

«Ο καθένας και οι προτεραιότητες του. Κάποιοι με μεθοδεύσεις έχουν στόχο να πληγεί η παράταξη, να ανακοπεί η δημιουργική πορεία της. Ματαιοπονούν. Δεν θα το επιτρέψουμε. Συνεχίζουμε αταλάντευτα».

Τι έδειχνε η δημοσκόπηση και ενοχλήθηκε το ΚΙΝΑΛ

Ωστόσο, αποτελεί απορίας άξιο αν οι κύκλοι της Φώφης Γεννηματά είχαν την ίδια αντίδραση, στην περίπτωση που η δημοσκόπηση την εμφάνιζε στην πρώτη προτίμηση για αρχηγό, αντί για τη δεύτερη ή και τρίτη θέση που έδειξε η Οpinion Poll.

Αναλυτικότερα, το 26,7% των ερωτηθέντων που ψηφίζουν ΚΙΝΑΛ, προτιμούν τον Νίκο Ανδρουλάκη για την προεδρία του κόμματος, το 25,3% προτιμά τον Ανδρέα Λοβέρδο, ενώ η Φώφη Γεννηματά έρχεται τρίτη στις προτιμήσεις με 21%.

Σε αντίστοιχη μέτρηση αλλά σε ψηφοφόρους όλων των παρατάξεων, και πάλι η Φώφη Γεννηματά χάνει την πρωτιά στις προτιμήσεις.

Πρώτος έρχεται ο Ανδρέας Λοβέρδος με 20,6%, δεύτερη η Φώφη Γεννηματά με 17,6% και τρίτος ο Νίκος Ανδρουλάκης με 13,4%.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...