Δυσαρέσκεια Μαξίμου προς Χρυσοχοΐδη για την εξαφάνιση Παππά

Μπορεί επισήμως η Νέα Δημοκρατία – και τα φιλικά της ΜΜΕ – να κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για την εξαφάνιση του Χρήστου Παππά λόγω των νέων διατάξεων για τους περιοριστικούς όρους και επειδή ο καταδικασμένος χρυσαυγίτης δεν ήταν υποχρεωμένος να δίνει το «παρών» δύο φορές σε Αστυνομικό Τμήμα, αλλά μία, στην πραγματικότητα όμως γνωρίζουν καλά ότι πρόκειται για μέγα φιάσκο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θέμα συζητείται εντόνως εντός του Μεγάρου Μαξίμου και στα «πηγαδάκια» βουλευτών στους διαδρόμους της Βουλής και όλοι θεωρούν ότι ο υπεύθυνος είναι ένας. Κι ακούει στο όνομα Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Το εν λόγω ακριβώς θέμα έθιξε και η εφημερίδα «Τα Νέα» και μάλιστα με «χτύπημα» στην πρώτη σελίδα. Το σχετικό ρεπορτάζ φιλοξενείται στη στήλη «Μικροπολιτικός» κι αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Το μήνυμα του Μαξίμου ερμηνεύεται από χθες στους κυβερνητικούς διαδρόμους ποικιλοτρόπως.

Το μετέφερε στο χθεσινό μπρίφινγκ ο Στέλιος Πέτσας, ο οποίος δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια του Κυριάκου Μητσοτάκη για την εξαφάνιση του φυγόποινου Χρήστου Παππά.

«Ο Πρωθυπουργός δεν είναι ικανοποιημένος από την πρώτη μέρα όχι μετά από δύο εβδομάδες» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εκφράζοντας όμως παράλληλα μια συγκρατημένη στήριξη στην Αστυνομία και την πολιτική ηγεσία της τονίζοντας πως «είναι σαφής και η τοποθέτηση από την ΕΛ.ΑΣ και από τους αρμόδιους, υπουργό και υφυπουργό, σχετικά με το περιοριστικό πλαίσιο το οποίο ίσχυε κατά τον χρόνο στον οποίο θα έπρεπε να δηλώνει την παρουσία του ο κ. Παππάς».

Δηλαδή, το Μαξίμου καλύφθηκε από την απάντηση που δόθηκε, αλλά γίνεται σαφές ότι όσο περνάνε οι μέρες τόσο θα χειροτερεύει η εικόνα. Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης πάντως, θυμίζω, ότι βρέθηκε στο επίκεντρο και της τριήμερης συζήτησης στη Βουλή για την πρόταση δυσπιστίας για την ατάκα του περί «εθνικισμού των 12 μιλίων». Ο Νίκος Δένδιας απέφυγε να σχολιάσει άρα και να στηρίξει, ενώ διάφοροι «γαλάζιοι» βουλευτές δεν απέφευγαν στα πηγαδάκια τα αρνητικά σχόλια».

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...