Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα – Στο στενό περιβάλλον της 50χρονης στρέφονται οι Αρχές (video)

Η συλλογή των πρώτων στοιχείων από το διαμέρισμα στην Αγία Βαρβάρα, όπου το πρωί του Σαββάτου εντοπίστηκε νεκρή μια 50χρονη γυναίκα, οδηγούν τις Αρχές στο συμπέρασμα ότι δράστης της άγριας δολοφονίας είναι κάποιος από το στενό περιβάλλον του θύματος.

Κι αυτό διότι σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες, δεν υπήρχε κανένα σημάδι παραβίασης, πράγμα που συνήθως σημαίνει ότι το θύμα γνώριζε τον άνθρωπο που του επιτέθηκε και του επέτρεψε την είσοδο.

Οι αστυνομικοί που παραβίασαν το πρωί την πόρτα του διαμερίσματος στην Αγία Βαρβάρα μετά από ειδοποίηση συγγενικού της προσώπου που αναστατώθηκε επειδή δεν σήκωνε το τηλέφωνο, αντίκρισαν ένα σπίτι ανάστατο, χωρίς όμως να υπάρχουν ίχνη παραβίασης.

Η 50χρονη ήταν νεκρή στο υπνοδωμάτιό της μέσα σε μια λίμνη αίματος με τα χέρια δεμένα πισθάγκωνα με ύφασμα και τα πόδια επίσης δεμένα. Έφερε πολλαπλές μαχαιριές σε πρόσωπο και λαιμό και σύμφωνα με τις Αρχές πρόκειται για ένα από τα πλέον άγρια εγκλήματα των τελευταίων ετών.

Αυτό που έχει προκαλέσει εντύπωση στους ερευνητές είναι το γεγονός ότι αγνοείται η 16χρονη κόρη του θύματος η οποία δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής. Οι δυο τους ζούσαν μόνες καθώς πέρσι έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της οικογένειας.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...