Δολοφονία στη Μάνη: Έχασαν μέσα σε μια στιγμή μητέρα και πατέρα (video)

Το τελευταίο «αντίο» στην 44χρονη γυναίκα που το βράδυ του Σαββάτου έπεσε νεκρή στο σπίτι της από τα πυρά του συνομήλικου συζύγου της, λένε σήμερα τα δύο παιδιά της, συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί από τον Πύργο Διρού.

Η οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε στο χωριό αυτό της Ανατολικής Μάνης εξακολουθεί να συγκλονίζει την τοπική κοινωνία. Ένα ζευγάρι που στον έξω κόσμο έδειχνε φυσιολογικό, πίσω από τις κλειστές πόρτες αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα.

Η 44χρονη ζούσε ένα μαρτύριο επί σειρά ετών εξαιτίας της παθολογικής ζήλιας και των ψυxιατρικών προβλημάτων του δράστη που φέρεται να έφτανε στο σημείο να γίνεται βίαιος. Είχε επιλέξει να μείνει στην οικογένεια και να μην τη διαλύσει, κάτι που δυστυχώς πλήρωσε με τη ζωή της.

Τραγικά πρόσωπα τα δύο παιδιά του ζευγαριού. Η 16χρονη κόρη που έζησε τη φρικτή εμπειρία να δει μπροστά στα μάτια της τον πατέρα της να σκοτώνει τη μητέρα της και χρειάστηκε να τον καταγγείλει στην αστυνομία και ο 19χρονος γιος που τη στιγμή της δολοφονίας έλειπε από το σπίτι με τον παππού του.

Δύο παιδιά που μέσα σε μία στιγμή έμειναν χωρίς γονείς και είδαν το σπίτι τους να διαλύεται χωρίς να μπορούν να αποτρέψουν το μοιραίο.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...