Δολοφονία στα Χανιά: Νέα στοιχεία για τηλεφώνημα από τον Νορβηγό – «Σκότωσα τη μάνα σου» (video)

Νέα δεδομένα προκύπτουν σχετικά με την υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της 55χρονης γυναίκας στα Μεσκλά Χανίων, που έγινε γνωστή το μεσημέρι της Κυριακής 17 Ιανουαρίου.

Όπως αναφέρει το Zarpanews.gr, σύμφωνα με τις δηλώσεις του πρώην συζύγου της άτυχης γυναίκας, την Κυριακή, ο νορβηγός σύντροφος της, που θεωρείται ως ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία, φέρεται να τηλεφώνησε από το κινητό τηλέφωνο της 55χρονης στη μικρή κόρη του θύματος, ηλικίας 16 ετών, λέγοντας της επί λέξει «σκότωσα τη μάνα σου».

Ο πρώην σύζυγος της 55χρονης, ενημέρωσε τις αρχές για το πρωτοφανές περιστατικό, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό του Νορβηγού.

Όπως αναφέρει το Cretapost.gr, ο ύποπτος φαίνεται πως έφυγε από τα Μεσκλά με το αυτοκίνητο του θύματος. Το ενδεχόμενο να έχει ταξιδέψει εκτός Κρήτης έχει αποκλειστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τέκνα της 55χρονης μετά τις τραγικές εξελίξεις βρίσκονται υπό την παρακολούθηση ψυχολόγου. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, το θύμα δέχθηκε πάνω από τέσσερις μαχαιριές.

(Πληροφορίες από Zarpanews.gr/Cretapost.gr)

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...