Δίκη Χρυσής Αυγής: Προκλητικός ο συνήγορος Μιχαλολιάκου – «Την ιστορία θα τη γράψουν και οι λύκοι, όχι μόνο οι μέλισσες»

Προκλητικός ήταν ο συνήγορος του καταδικασθέντα για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, Νίκου Μιχαλολιάκου, στη σημερινή συνεδρίαση του δικαστηρίου, όπου προτάθηκαν οι ποινές από την εισαγγελέα.

Αναφερόμενος στη χαρακτηριστική φράση «με τις μέλισσες ή με τους λύκους» που συμπεριέλαβε στην αγόρευσή του ο δικηγόρος πολιτικής αγωγής των αιγύπτιων αλιεργατών, Θανάσης Καμπαγιάννης, ο Τάκης Μιχαλόλιας είπε: «Την ιστορία δεν θα τη γράψουν μόνο οι μέλισσες αλλά και οι λύκοι και οι λύκοι θα τη γράψουν πραγματικά. Μέχρι τώρα τη γράφουν οι κηφήνες, όχι οι μέλισσες».

Το περιστατικό σχολίασε με ανάρτηση στο facebook, ο Θανάσης Καμπαγιάννης, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Προς το παρόν, την ιστορία τη γράφουν οι μέλισσες».

Ολοκληρώνοντας, απευθυνόμενος στην πρόεδρο είπε: «Με την απόφαση επί των ποινών να πείτε ένα ηχηρό “σκάστε” σε όσους βγάζουν πριν από εσάς απόφαση».

Οι προκλήσεις δεν έλειψαν και από έναν εκ των συνηγόρων του Γιάννη Λαγού που υποστήριξε στην αγόρευσή του ότι «έχει αγιοποιηθεί ο Παύλος Φύσσας» και συνέχισε λέγοντας πως «η Εκκλησία πρέπει να κάνει Θυρανοίξια και να γιορτάζει τη γιορτή του οσίου Παύλου».

Υπενθυμίζεται ότι το δικαστήριο θα συνεδριάσει αύριο Τετάρτη (14/10) στις 12, οπότε θα ανακοινωθούν οι ποινές. Η πρόταση της εισαγγελέως, πάντως, είναι ισόβια στον Ρουπακιά και φυλάκιση 13 ετών στη διευθυντική ομάδα της εγκληματικής οργάνωσης (Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης, Παναγιώταρος, Παππάς, Ματθαιόπουλος, Λαγός, Γερμενής).

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...