Δίκη Χρυσής Αυγής: Ο Κασιδιάρης καταγγέλλει κυβερνητική παρέμβαση

Ο Ηλίας Κασιδιάρης κατήγγειλε κυβερνητική παρέμβαση και προσκόμισε στο δικαστήριο στοιχεία από την άρση απορρήτου που περιλαμβάνεται στη δικογραφία.

Κατονομάζει παράγοντα της κυβέρνησης Σαμαρα ο οποίος συνομιλούσε τηλεφωνικά με πρόσωπο το οποίο δύο ημερες πριν τη δολοφονία Φύσσα συνομιλούσε με τον Γιώργο Ρουπακιά.

«Οφείλω να προβώ σε μια δήλωση προσκομίζοντας παράλληλα ένα νέο στοιχείο, ένα στοιχείο που υπάρχει στη δικογραφία αλλά έχει διαφύγει της προσοχής του δικαστηρίου, ένα στοιχείο εξαιρετικά κρίσιμο, συνταρακτικό, που ακόμα και σε αυτή τη φάση πρέπει να ληφθεί υπόψη όπως έχω τονίσει με ντοκουμέντα, στην υπόθεση αυτή υπάρχουν πολύ κρίσιμες και παράνομες κυβερνητικές παρεμβάσεις και αυτό δεν είναι η προσωπική μου άποψη, αυτό το έχει αναγνωρίσει και η Εισαγγελία Πρωτοδικών που έχει ζητήσει την διερεύνηση ευθυνών Σαμαρά όταν κάλεσε στο τηλέφωνο δικαστικό λειτουργό, τον Ι. Ντογιάκο για να προφυλακίσει κατηγορούμενους.

Είναι ένα στοιχείο συγκλονιστικό  και πάρα πολύ κρίσιμο και πρέπει οπωσδήποτε να ληφθεί υπόψη ακόμη και τώρα, στις αναστολές, που έχει γίνει τόσο μεγάλος θόρυβος. Πρέπει αυτό το στοιχείο που προσκομίζω και καταθέτω να ληφθεί υπόψη από το δικαστήριο. Πηγαίνω λοιπόν στις άρσεις του τηλ. απορρήτου που έγιναν μετά το βράδυ της δολοφονίας. Σε αυτόν τον μεγάλο όγκο υλικού, όπου υπάρχουν κάποια γεγονότα που δεν αναφέρθηκαν και προσωπικώς με έχουν συνταράξει, διότι στις άρσεις 19/9/13 εμφανίζεται επανειλημμένως όχι μόνο μια φορά τηλεφωνικός αριθμός που από την εταιρεία τηλεφωνίας συνδέεται άμεσα με ανώτατο κυβερνητικό παράγοντα. Που αφορούν την περίοδο 3 μηνών πριν τη δολοφονία. Εμφανίζεται τηλέφωνο που ανήκει σε ανώτερο κυβερνητικό παράγοντα και συγκεκριμένα 694***, που ανήκει στη Γενική Γραμματεία Συντονισμού του κυβερνητικού έργου, εμφανίζεται φυσικό πρόσωπο που βρίσκεται εντός της γραμματείας συντονισμού και μιλάμε για ανώτατο στέλεχος της κυβέρνησης.

Όπως βλέπω το τηλέφωνο αυτό πιστώνεται στον Βαρτζόπουλο Δημήτριο Βασ. Σοφίας 15 που είναι ο συντονιστής κυβερνητικού έργου της κυβέρνησης Σαμαρά, είναι ο εξ απορρήτων του τότε πρωθυπουργού Σαμαρά. Δηλαδή μέσα στις άρσεις κατ αρχάς εμφανίζεται ο Γενικός Γραμματέας συντονισμού της κυβέρνησης Σαμαρά. Με ποιους μιλάει αυτός ο άνθρωπος; Αυτό είναι σημαντικό να δούμε! Αυτός ο άνθρωπος ο οποίος βρίσκεται μέσα στις άρσεις απορρήτου, με ποιους μιλάει. Το δικαστήριο έπρεπε ήδη να τα ‘χει διερευνήσει. Αυτό μπορεί κάλλιστα να γίνει και τώρα, αυτή τη στιγμή.

Ο συγκεκριμένος τηλεφωνικός αριθμός έχει τηλεφωνική επικοινωνία τη Δευτέρα 16/9, δύο μέρες πριν τη δολοφονία, ο ανώτατος κυβερνητικός παράγοντας μιλάει με πρόσωπο που έχει τηλ. συνομιλία με τον καθ’ ομολογία δράστη το βράδυ του φόνου. Τι προκύπτει δηλαδή από τις άρσεις απορρήτου; Ότι η ΓΓ συντονισμού του κυβερνητικού έργου, τη Δευτέρα 16/9 έχει 2 τηλεφ. κλήσεις με πρόσωπο που μιλάει με τον καθ’ ομολογία δράστη το βράδυ του φόνου και δεν είναι οι μόνες κλήσεις που έχει με το συγκεκριμένο πρόσωπο που μίλησε με τον καθ’ ομολογίαν δράστη, έχει συνέχεια τηλεφωνικές επικοινωνίες. Μίλησαν και στις 18/9 άλλα δυο τηλ. στις 28/7, τηλέφωνο στις 5 Αυγ, είναι σε επικοινωνία τον Αύγουστο με SMS και επανέρχεται αυτή η επικοινωνία 16/9.

Όλα αυτά τα στοιχεία τα έχω εδώ αποδελτιώσει απο τη δικογραφία, διέφυγαν της προσοχής του δικαστηρίου και ζητώ να διαλευκανθεί η υπόθεση ακόμη και αυτή την κρίσιμη ώρα, έχει την υποχρέωση να αποδείξει την ενοχή αλλά και την αθωότητα του κατηγορουμένου. Αυτή τη στιγμή έχει καταστραφεί η ζωή μου κυριολεκτικά αλλά έχω χτυπηθεί και ηθικά μέσω αυτής της σύνθεσης με ένα έγκλημα που δεν έχω καμία σχέση και το έχω καταδικάσει από την πρώτη στιγμή, Το οποίο το χω χαρακτηρίσει με τους χειρότερους χαρακτηρισμούς, που καταδικάζεται από κάθε άνθρωπο.

Δεν υπάρχει καμία δική μου επικοινωνία. Συντάσσομαι με την εισαγγελική πρόταση για την αθωότητα όλων των κατηγορουμένων για το ατιμωτικό και προσβλητικό έγκλημα της εγκλ. οργάνωσης. Ζητώ ο εν λόγω κυβερνητικός παράγοντας του οποίου φαίνεται το πρόσωπο και το όνομα, η ιδιότητα και η δ/νση και έτσι εμφανίζεται στις άρσεις του τηλ. απορρήτου ζητώ να έρθει στο δικαστήριο και να εξηγήσει τι ακριβώς έλεγε στην προκείμενη περίπτωση με τον άνθρωπο ο οποίος συνομιλούσε με τον δράστη το βράδυ του φόνου, τι έλεγαν σε όλα αυτα τα τηλέφωνα. Και ζητώ την κατ’ αντιπαράσταση εξέτασή του μαζί μου.

Ο αριθμός 694** πηγαίνει στο πρόσωπο Βαρτζόπουλος Δημήτριος, Χρυσόστομος είναι προφανώς το όνομα πατρός, Βασ. Σοφίας 15. Ζητώ την κατ’ αντιπαράσταση εξέταση εμού του ιδίου με τον συγκεκριμένο ώστε να μάθουμε. Εγώ δεν προδικάζω τίποτα και ζητώ την κλήση του από το δικαστήριο. Εδώ έχουν πάει άνθρωποι στη φυλακή για τα διαγράμματα με τα τηλέφωνα ποτέ δεν κατάλαβα περί τίνος πρόκειται. Εδώ που υπάρχουν στοιχεία συγκεκριμένα που προκύπτει ότι ο εξ απορρήτων του πρωθυπουργού βρίσκεται στις κλήσεις να έρθει να μας πει τι έλεγε. Δεν προδικάζω τίποτα, αλλά να μας πει με τα συγκεκριμένα πρόσωπα που μιλούσε και να εξεταστούμε κατ’ αντιπαράσταση.

Μόνο έτσι θα διαλευκανθεί η υπόθεση. Δεν μπορούμε να μιλάμε για τη μη χορήγηση αναστολών χωρίς να έχουμε φτάσει μέχρι το τέλος στη διαλεύκανση της υπόθεσης. Ζητώ, απαιτώ τα δικαιώματά μου αυτά που μου Αναγνωρίζει ο νόμος. Γιατί δηλώνω αθώος και αυτό το έγκλημα που μου αποδίδεται είναι ατιμωτικό για την προσωπικότητά μου. Ζητώ την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης, όποιος ανατρέξει στη δικογραφία μπορεί να τα βρει. Προκαλεί αν μη τι άλλο μεγάλα ερωτηματικά. Τι ακριβώς μπορεί να έλεγαν αυτοί οι άνθρωποι. Δεν πρέπει να μείνει αυτό το ερώτημα αναπάντητο, πώς γίνεται ο εξ απορρήτων του πρωθυπουργού να εμφανίζεται στις άρσεις τηλ. Απορρήτου; Αυτό είναι το αίτημά μου, την εξέταση των προσώπων που ανέφερα και την κατ’ αντιπαράσταση του συγκεκριμένου προσώπου με εμένα».

Θανάσης Καμπαγιάννης: Φούσκες Κασιδιάρη για να αποφύγει την φυλακή

Ο συνήγορος πολιτικής αγωγής, Θανάσης Καμπαγιάννης, έκανε λόγο για στρακαστρούκα Κασιδιάρη και χαρακτήρισε την καταγγελία του ως επιθανάτιο ρόγχο του ναζιστικού μορφώματος.

«Φούσκες Κασιδιάρη για να αποφύγει την φυλακή

Μετά τη λήξη της αποδεικτικής διαδικασίας, ο Κασιδιάρης, πανικόβλητος εν όψει της απόφασης για την αναστολή ή μη της ποινής του, εμφανίστηκε σήμερα στο δικαστήριο και πέταξε μια αστεία στρακαστρούκα. Επικαλέστηκε στοιχεία από έγγραφα άρσεων απορρήτων ήδη γνωστά και αναγνωσθέντα στο δικαστήριο, στα οποία αναφέρεται το τηλέφωνο του στελέχους της τότε κυβέρνησης Σαμαρά Βαρτζόπουλου. Πρόκειται για αστειότητες: έχει ήδη προκύψει ότι η ΗΓΕΣΙΑ της Χρυσής Αυγής μιλούσε ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ και ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ με τον Γενικό Γραμματέα της τότε κυβέρνησης Σαμαρά Παναγιώτη Μπαλτάκο. Αν ο Κασιδιάρης ψάχνει να βρει τη σχέση της εγκληματικής οργάνωσης με την τότε κυβέρνηση, ας απευθυνθεί στον συνεργάτη του στη Βουλή χρυσαυγίτη Ζούμπο ο οποίος τον ενημέρωνε για τις κατευθύνσεις που έδινε ο Μπαλτάκος για την ψήφο της Χρυσής Αυγής σε νομοσχέδια της τότε κυβέρνησης.

Επί πεντέμιση χρόνια δεν έρχονταν στο δικαστήριο. Και τώρα που καταδικάστηκαν και επίκειται η φυλάκισή τους, θυμήθηκαν τη δικογραφία την οποία χαρακτήριζαν “γελοία”.

Κακοπαιγμένο θέατρο για τους τελευταίους αφελείς, επιθανάτιος ρόγχος του ναζιστικού μορφώματος».

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...