Διαμαρτυρία για το Brexit με… σάπια ψάρια έξω από την πόρτα του Μπόρις Τζόνσον (video)

Τα πρώτα προβλήματα της μετά Brexit εποχής, συνεχίζουν να έρχονται στην επιφάνεια, καθώς η αποχώρηση της Μεγάλης Βρετανίας από την ευρωπαϊκή ομπρέλα δυσχεραίνει το έργο πολλών επαγγελματιών που διασχίζουν τα σύνορα.

Αντιμέτωποι με ένα ιδιαίτερο θέαμα βρέθηκαν οι κάτοικοι του Λονδίνου, όταν πάνω από δέκα οδηγοί φορτηγών με θαλασσινά και ψάρια κατέφτασαν έξω από την κατοικία πρωθυπουργού της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, στη Ντάουνινγκ Στριτ, με το σύνθημα «Η Σφαγή του Brexit»

Οι επαγγελματίες, θέλησαν έτσι να κάνουν την εξέγερσή τους για τις νέες εργασιακές συνθήκες. Απείλησαν, μάλιστα, να «αδειάσουν» όλο τους το εμπόρευμα στην είσοδο της προεδρικής κατοικίας, «πνίγοντας» τον Μπόρις Τζόνσον με τα προϊόντα τους.

Ο κλάδος της αλιείας και του εμπορίου θαλασσινών είναι έτοιμος να καταρρεύσει, εξαιτίας της αδυναμίας συνέχισης των εξαγωγών θαλασσινών μετά το διαζύγιο μεταξύ Μεγάλης Βρετανίας και Ευρώπης. Οι ψαράδες από τη Σκωτία, βρίσκονται αντιμέτωποι με νέες διαδικασίες, που στέκονται εμπόδιο στην εξαγωγή των προϊόντων τους. Με τη συμφωνία με την ΕΕ, απαιτούνται πιστοποιητικά, υγειονομικοί και τελωνειακοί έλεγχοι και άλλες ενέργειες, που καθιστούν τη διαδικασία εξαιρετικά χρονοβόρα, επηρεάζοντας αρνητικά την ποιότητα των προϊόντων.

Μάλιστα, την περασμένη εβδομάδα, εκπρόσωπος του Πρωθυπουργού δεν απάντησε ξεκάθαρα για το αν ο Μπόρις Τζόνσον διάβασε ολόκληρο το κείμενο της συμφωνίας για το Brexit με την ΕΕ και ανέφερε απλώς ότι «ο Πρωθυπουργός γνωρίζει καλά τη συμφωνία που επετεύχθη».

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...