Δεν τους φόβισε η «Μήδεια» – Χειμερινοί κολυμβητές πήγαν για μπάνιο στη θάλασσα (video)

Τι και αν η κακοκαιρία «Μήδεια» προκάλεσε κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας και έφερε χιόνια που έφτασαν μέχρι και τη θάλασσα στην Αττική, κάποιοι χειμερινοί κολυμβητές δεν πτοήθηκαν καθόλου και πήγαν στη θάλασσα για τη βουτιά τους.

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε χειμερινούς κολυμβητές στην παραλία στο Παλαιό Φάληρο, οι οποίοι φόρεσαν το μαγιό τους και παρά τη χιονόπτωση και το τσουχτερό κρύο έκαναν τη βουτιά τους στη θάλασσα. Ένας από αυτούς, μετά τη βουτιά του, έβγαλε και μία selfie για να κρατήσει ένα ενθύμιο από την… χιονισμένη βουτιά του.

Στο Παλαιό Φάληρο, όπως και σε άλλες περιοχές της χώρας και της Αττικής, πολλοί ήταν και αυτοί που βγήκαν βόλτα για να απολαύσουν το χιόνι. Στην Αττική είναι σε ισχύ μέχρι τις 28 του μήνα και έκτακτα μέτρα για τον κορονοϊό.

Στο Παλαιό Φάληρο και για βόλτα:

Ίδιες εικόνες καταγράφηκαν και στο πιο… ζεστό Ναύπλιο. Με φόντο τα χιονισμένα βουνά και εν μέσω της παγωνιάς οι χειμερινοί κολυμβητές βούτηξαν στη θάλασσα της Αρβανιτιάς, κάτω από το Παλαμήδι. Με το θερμόμετρο σε χαμηλά επίπεδα.

Αυτό που ισχυρίζονται οι περισσότεροι από τους «θαρραλέους του χειμώνα» – σημειώνει το «argolikeseidhseis.gr» – είναι τα οφέλη που μπορεί κάποιος να αποκομίσει από τη χειμερινή ψυχρολουσία.

Φωτογραφίες: eurokinissi.gr, argolikeseidhseis.gr

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...