ΔΕΗ και Protergia στηρίζουν τις μεταρρυθμίσεις στο ενεργειακό σύστημα της χώρας και κρατάνε σταθερά τα τιμολόγιά τους

Οι δυο κορυφαίοι προμηθευτές  ρεύματος, η ΔΕΗ και η Protergia, στηρίζουν τις μεταρρυθμίσεις στο ενεργειακό σύστημα της χώρας, «βάζουν πλάτη» και κρατάνε σταθερά τα τιμολόγιά τους παρά τις αναταράξεις λόγω του target model με κερδισμένους τους καταναλωτές.

Κι αυτή ακριβώς η απόφασή τους αποδεικνύει και ξεκαθαρίζει, αν θέλετε, το τοπίο ανάμεσα στις εταιρείες που πρωταρχικός τους στόχος είναι η διαφύλαξη των κερδών του κι αυτές που στηρίζουν έμπρακτα, δίχως να υπολογίζουν τίποτα άλλο, τις μεταρρυθμίσεις στο ενεργειακό σύστημα της χώρας. Μεταρρυθμίσεις που επιβάλλεται να γίνουν για ένα καλύτερο ενεργειακό τοπίο στη χώρα.

Η ΔΕΗ δεσμεύτηκε να κρατήσει σταθερά τα τιμολόγια χαμηλής τάσης, επιλογή για την οποία κατά πληροφορίες ελήφθη υπόψη το γεγονός ότι οι τιμές χονδρικής στη διάρκεια του 2020 παρέμειναν επί μακρόν σε χαμηλά επίπεδα. Κάτι που, όπως υπογραμμίζουν πηγές στο ΑΠΕ, ωφέλησε το σύνολο των προμηθευτών και όχι μόνο τη ΔΕΗ.

Κι ακολούθησε, στη συνέχεια, και η Protergia. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Protergia για σταθερά τιμολόγια το νέο έτος:

«H Protergia, ο Τομέας Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου της MYTILINEOS, της μεγαλύτερης ιδιωτικής εταιρείας ενέργειας, διαχρονικά στηρίζει την ελληνική αγορά ενέργειας και επενδύει στην ομαλή προσαρμογή προς το νέο Μοντέλο – Στόχο (Target Model) που πρόσφατα εφαρμόστηκε στη χώρα.

Για να διαφυλαχθεί το κύρος και η αξιοπιστία της σπουδαίας αυτής μεταρρύθμισης, η Protergia ανακοινώνει ότι για ολόκληρο το 2021 τα τιμολόγιά της θα μείνουν σταθερά, παρά τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζει ολόκληρος ο ενεργειακός κλάδος.

H MYTILINEOS αναγνωρίζει τις δύσκολες μέρες που περνά η χώρα, εν μέσω αυτής της δύσκολης συγκυρίας και αποφασίζει να στηρίξει το ενεργειακό σύστημα, επιβραβεύοντας τους πελάτες της. Αυτούς που απολαμβάνουν ήδη τα οφέλη της συνεργασίας τους με την Protergia και αυτούς που θα την εμπιστευθούν στο μέλλον.

Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε!

Όλοι μαζί «θα κάνουμε το αδύνατο, να συμβεί!»

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...