Δακρυγόνα και ένταση στο Ηράκλειο σε πορεία για τον Κουφοντίνα (video)

Ένταση επικράτησε νωρίς το μεσημέρι στο κέντρο του Ηρακλείου σε πορεία που πραγματοποιήθηκε με αφορμή την κατάσταση υγείας του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου είχαν δώσει ραντεβού σήμερα στις 12 το μεσημέρι στη Λιοντάρια προκειμένου να δηλώσουν την στήριξή τους στον κατάδικο για 11 δολοφονίες, Δημήτρη Κουφοντίνα, μετά την επιδείνωση της κατάστασης της υγείας του εξαιτίας της απεργίας πείνας και δίψας που πραγματοποιεί με στόχο την μεταφορά του στις φυλακές του Κορυδαλλού.

hrakleio-koyfontinas-dakrygona1

Λίγα λεπτά μετά την έναρξη της συγκέντρωσης προκλήθηκε ένταση ανάμεσα στους αντιεξουσιαστές και τους παρευρισκόμενους αστυνομικούς με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως μερίδα ατόμων επιχείρησε να επιτεθεί στους αστυνομικούς οι οποίοι με την σειρά τους έριξαν δακρυγόνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πολυπληθής ομάδα των αντιεξουσιαστών ξεκίνησε από τα Λιοντάρια έχοντας εφοδιαστεί καδρόνια και διάφορα άλλα αντικείμενα. Παράλληλα, οι αστυνομικοί βρίσκονταν παρατεταγμένοι στην Ίδης και στη Δικαιοσύνης καθώς και στην Δαιδάλου με αποτέλεσμα, ουσιαστικά, να έχουν εγκλωβίσει τους αντιεξουσιαστές.

Μάλιστα, στο κέντρο του Ηρακλείου βρέθηκαν και κάποιες οικογένειες που κατέβηκαν για να κάνουν μία βόλτα και ήρθαν αντιμέτωπες με τα χημικά. Δεν ήταν λίγοι οι γονείς που καταφέρθηκαν κατά των αστυνομικών φωνάζοντας «ντροπή σας» για τα δακρυγόνα.

Πηγή: cretapost.gr

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...