Χρυσοχοΐδης: Η Θεσσαλονίκη έχει σταματήσει πολλούς εχθρούς, θα σταματήσει και τον κορονοϊό

Η ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων στη Θεσσαλονίκη έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στην κυβέρνηση και τις υγειονομικές Αρχές. Κι όχι άδικα, αν αναλογιστεί κανείς ότι για μεγάλο χρονικό διάστημα, η πόλη είχε καταφέρει να ελέγχει πλήρως τα κρούσματα και να διατηρεί πολύ καλύτερη εικόνα από την Αθήνα.

Προκειμένου να μην έρθουν ακόμα χειρότερες μέρες, ο Απόστολος Τζιτζικώστας ζήτησε από τους πολίτες να τηρούν πολύ αυστηρά τα μέτρα, κάτι που έκανε και ο καθηγητής Αλκιβιάδης Βατόπουλος.

Σύμμαχός τους στην… καμπάνια κατά του κορονοϊού έγινε σήμερα και ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη βρέθηκε στη συμπρωτεύουσα για να παρουσιάσει τη «Δράση», τη δίκυκλη ταχεία γρήγορη ομάδα δράσης, πρόληψης και καταστολής της εγκληματικότητας, όπως ο ίδιος την χαρακτήρισε.

«Η αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού είναι κεντρικό ζήτημα σήμερα στη Θεσσαλονίκη, την Ευρώπη και τον πλανήτη. Η Θεσσαλονίκη δοκιμάζεται.

Η μάσκα υψώνει τείχη στον αόρατο εχθρό. Όσοι, λοιπόν, νοιάζονται για τους δικούς τους και τους άλλους ανθρώπους και αγαπούν τη Θεσσαλονίκη φοράνε μάσκα.

Αυτή η πόλη έχει σταματήσει πολλούς εχθρούς, είναι βέβαιο πως μπορεί να αντιμετωπίσει και αυτόν» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Χρυσοχοΐδης.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την Αστυνομία, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ανέφερε ότι πραγματοποιεί χιλιάδες ελέγχους και καταγράφει χιλιάδες παραβάσεις.

«Δεν έχουμε καμία διάθεση αντιδικίας με τους συμπολίτες μας αλλά δεν είμαστε διατεθειμένοι να ανεχθούμε τους λίγους ασυνείδητους που δημιουργούν τεράστια προβλήματα παραβαίνοντας τις οδηγίες των επιδημιολόγων και των λοιμωξιολόγων, που είναι και οι μόνοι αρμόδιοι να δίνουν αυτές τις οδηγίες.

Θα είμαστε παρόντες σε κάθε πλατεία και κάθε αγορά για να αντιμετωπίσουμε με ευθύνη και σε συνεργασία με τους πολίτες αυτόν τον μεγάλο και επικίνδυνο εχθρό».

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...