Χριστουγεννιάτικο χωριό φωτίστηκε μέσω της Disney και συγκέντρωσε χρήματα για άρρωστα παιδιά

Η Disney δάνεισε 3,2 εκατ. λαμπιόνια σε μία φιλανθρωπική οργάνωση, για το ευφάνταστο και λαμπερό χριστουγεννιάτικο χωριό τους.

Αυτό το παραμυθένιο χριστουγεννιάτικο χωριό 89 στρεμμάτων, στήθηκε στην Φλόριντα των ΗΠΑ, έχοντας δανειστεί όλα τα φώτα του που το έκαναν ξεχωριστό από την Disney, με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για παιδιά με σοβαρές ασθένειες.

Στο χωριό συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων ένα γιγαντιαίο μανιτάρι, ένα διαστημόπλοιο παλάτι και ένα γιγαντιαίο ανάποδο κουτί παιχνιδιών. Ο νυχτερινός ουρανός λάμπει κυριολεκτικά, ως μέρος του «Night of a Million Lights», ενός σόου αποτελούμενου από περισσότερα από 3,2 εκατομμύρια φωτάκια.

Το «Give Kids The World», είναι ένα μη κερδοσκοπικό θέρετρο που προσφέρει διακοπές σε άρρωστα παιδιά και τις οικογένειές τους και άνοιξε τον Νοέμβριο. Τα έσοδά του θα χρησιμοποιηθούν για να υποστηρίξουν την εκπλήρωση των επιθυμιών των παιδιών, ξεκινώντας την δράση του τον Ιανουάριο του 2021.

Μια σήραγγα μήκους 45 μέτρων και ένα ολόκληρο γήπεδο μίνι γκολφ αποτελούν μέρος των 45 βιλών που έχουν φωτιστεί με φώτα δανεισμένα από το Walt Disney World Resort.

Η φιλανθρωπική οργάνωση, από το 1986, βοηθάει περισσότερες από 8.000 οικογένειες και από τις 50 πολιτείες της Αμερικής, αλλά και σε περισσότερες από 70 χώρες στον κόσμο ετησίως, σύμφωνα με το Good News Network.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...