Χάος στην Επιτροπή Ειδικών – Κορυφαίο μέλος απειλεί ότι δεν θα ξαναβγεί στα κανάλια

Τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα με τα επαναλαμβανόμενα περιστατικά «ασυνεννοησίας» ανάμεσα σε κυβέρνηση και επιτροπή ειδικών, φαίνεται πως έχουν φέρει κάποια μέλη της δεύτερης στα όριά τους.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ρεπορτάζ της η ιστοσελίδα ieidiseis.gr το γεγονός ότι η κυβέρνηση, αποφάσισε ερήμην των ειδικών να προχωρήσει σε αυστηρό lockdown μέχρι τις 11 Ιανουαρίου, προαναγγέλλοντας παράλληλα και άνοιγμα των σχολείων όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης έκανε έξω φρενών κορυφαίο μέλος της Επιτροπής.

«Δεν θα πληρώσω τις ασυναρτησίες σας», φέρεται να είπε απευθυνόμενος στον επικεφαλής της Επιτροπής και μάλιστα προειδοποίησε ότι δεν έχει πρόθεση να ξαναβγεί στα κανάλια.

Υπάρχει, δε, αίσθηση, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, ότι ηγετικά στελέχη της επιτροπής που έχουν αποκτήσει προνομιακές σχέσεις με το Μαξίμου ή άλλα κυβερνητικά στελέχη, γνώριζαν ή και συνέβαλαν παρασκηνιακά στη λήψη της απόφασης για τη λήψη του lockdown.

Ακόμα και αν δεν συνέβη κάτι τέτοιο, η αγνόηση της επιτροπής από την κυβέρνηση δημιουργεί αναταραχή και καχυποψία στα μέλη της. Κανένας βεβαίως δεν σκέφτεται την παραίτηση, καθώς κάτι τέτοιο θα δημιουργούσε άλλους συνειρμούς στους πολίτες, αλλά δεν συμβάλλει στην εμπιστοσύνη των ειδικών προς την κυβέρνηση, όσο και μεταξύ των μελών της.

Την ίδια ώρα, η κυβέρνηση δεν έχει δώσει την παραμικρή εξήγηση για το γεγονός ότι αναβλήθηκαν οι εμβολιασμοί υγειονομικών σε πολλά νοσοκομεία της χώρας, μεταξύ των οποίων και το «Γεννηματάς». Μάλιστα, αντί να αποδίδονται ευθύνες και να υπάρχει ένα πρόγραμμα για το πώς θα εξελιχθούν οι εμβολιασμοί, αυτό που γίνεται είναι να αξιοποιούνται επικοινωνιακά όσοι εμβολιάζονται, μεταξύ των οποίων και υγειονομικοί στελέχη του κυβερνώντος κόμματος, με συνεχή ρεπορτάζ και δηλώσεις τους στα τηλεοπτικά κανάλια.

Πηγή: ieidiseis.gr

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...