Χανιά: Βγήκε από τη ΜΕΘ ο 12χρονος που έπεσε από μεγάλο ύψος στην Πύλη της Άμμου

Βελτιώθηκε κατά πολύ η κατάσταση της υγείας του 12χρονου που είχε τραυματιστεί στις αρχές του μήνα στα Χανιά, πέφτοντας από μεγάλο ύψος στην Πύλη της Άμμου.

Το παιδί είχε μεταφερθεί σε σοβαρή κατάσταση στο Ηράκλειο, περνώντας δύσκολες μέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, καταφέρνοντας όμως να αντιμετωπίσει τα τραύματά του και να μεταφερθεί στην κλινική Παίδων.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου Αλβανών Μεταναστών στα Χανιά:

«Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε σε όλους τους συμπατριώτες και μέλη του συλλόγου μας και της αξιότιμης κοινότητας του Νομού Χανίων, πως το παιδί που έπεσε από τον τοίχο ενός παλαιού κτηρίου στην παλαιά πόλη των Χανίων (Πύλη της άμμου) που επίσης ειναι γιός ενός μέλους του Συλλόγου μας, ύστερα από δύσκολες ώρες που πέρασε σε μια κρίσιμη στιγμή της ζωής του λόγου αυτού του συμβάν στην μονάδα εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου από τις 9/01/21 μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τους γονείς του ενημερωθήκαμε ότι η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ καλύτερη και το παιδί βγήκε από την μονάδα αυτή και μεταφέρθηκε στην Κλινική Παίδων.

Μαθαίνοντας αυτά τα καλά νέα νιώθουμε υποχρέωση να ευχαριστήσουμε απο τα βάθη της καρδιάς μας το ιατρικό προσωπικό της Μονάδας ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ), το Ιατρικό προσωπικό του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Χανίων (Ο Άγιος Γεώργιος) για την επαγγελματική αφιέρωση προς την υγεία του παιδιού.

Ευχαριστούμε την Διευθύντρια του 2ου Δημοτικού Σχολείο Χανίων την κα. Νεκταρία Παντελάκη το διδακτικό προσωπικό και τον Σύλλογο Γονέων του σχολείου για την τεράστια στήριξη προς την οικογένεια του μικρού Luis….

Ευχαριστούμε από την καρδιά μας τον γιατρό και τον ιδιοκτήτη της Κλινικής ”Θεραπευτικό Κέντρο Χανίων” τον κ. Μανούσο Καπάκη για την μεγάλη του στήριξη και βοήθεια που πρόσφερε στις δύσκολες ώρες που περνούσε όλη η οικογένεια. Ευχαριστούμε επίσης όλη την οικογένεια του κ. Μανούσο Καπάκη.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ πάει επίσης και στο προσωπικό του ξενοδοχείου “Porto platanias beach resort and spa”, σε όλα τα ΜΜΕ και όλη την Χανιώτικη Κοινότητα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ΔΚ Συμβούλιο του Σύλλογου Άλβανών Μεταναστών Νομού Χανίων που βρέθηκε κοντά στην οικογένεια στις δύσκολες στιγμές που περνούσε.

Κάναμε αυτή την ευχαρίστηση επειδή νιώθουμε υποχρέωση προς όλους αυτούς που με τον ένα ή με τον άλλον τρόπο βοήθησαν την οικογένεια που χτυπήθηκε από αυτό το τραγικό συμβάν και είμαστε υπερήφανοι που μαζί μας έχουμε τέτοιους ανθρώπους που έχουν την στήριξη και τον σεβασμό της ντόπιας κοινωνίας και όλης της Αλβανικής Κοινότητας όπου και αυτή βρίσκεται.

Ευχόμαστε στον μικρό Luis σιδερένιος και να γυρίσει το συντομότερο δυνατό στην αγκαλιά των αγαπημένων του.

Εγγυόμαστε στην οικογένεια είμασταν, είμαστε και θα είμαστε πάντα δίπλα τους.»

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...