Χαλκίδα: Τσακώθηκε με τη σύντροφό του, την πέταξε στη θάλασσα και την παράτησε

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της περασμένης Τρίτης στη Χαλκίδα.

Όπως αποκαλύπτει το EviaZoom.gr, ένας 30χρονος Χαλκιδέος κινούνταν με το αυτοκίνητο του, στο οποίο συνοδηγός ήταν η 45χρονη σύντροφός του. Κάποια στιγμή σταμάτησαν για λίγο δίπλα στη θάλασσα, πλησίον του Τσιμεντάδικου Χαλκίδας κι εκεί άρχισαν τα… όργανα.

Όπως κατήγγειλε η 45χρονη στο Λιμεναρχείο Χαλκίδας, ξεκίνησε καβγάς ανάμεσα τους και ο 30χρονος την έβγαλε βιαίως από το αυτοκίνητο και την έριξε στη θάλασσα.

Μάλιστα σηκώθηκε και έφυγε, ενώ η 45χρονη κατάφερε να βγει από την θάλασσα και στη συνέχεια απευθύνθηκε στις τοπικές Αρχές για να καταγγείλει το περιστατικό.

Στελέχη του Γραφείου της Ασφάλειας Λιμεναρχείου Χαλκίδας, τον εντόπισαν το πρωί της Τετάρτης (24-03-2021) και συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Οδηγήθηκε στον Αντεισαγγελέα Υπηρεσίας Χαλκίδας και ορίστηκε η δίκη για την Παρασκευή (26-03-2021) όπου μέχρι τότε θα παραμείνει κρατούμενος ο 30χρονος.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...