Αθηναίοι και Θεσσαλονικείς αψήφησαν το κρύο και ψήφισαν παραλία – Δείτε εικόνες

Η παραλία του Φλοίσβου «πλημμύρισε» από κόσμο

Οι Αθηναίοι φορώντας χοντρά ρούχα έστειλαν τον κωδικό 6 στο 13033, λόγω των μέτρων που βρίσκονται σε ισχύ για την πανδημία, και ξεχύθηκαν στο παραλιακό μέτωπο προκειμένου να απολαύσουν λίγες στιγμές χαλάρωσης δίπλα στη θάλασσα.

Απαραίτητο… αξεσουάρ οι μάσκες προστασίας για τον κορονοϊό.

Γέμισε από κόσμο η παραλία του Φλοίσβου

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες του πρακτορείου Eurokinissi, γάντια και σκουφιά «έκλεψαν» την παράσταση, ενώ όπως προαναφέρθηκε άλλοι φόρεσαν μόνο το μαγιό τους και έκαναν… βουτιά στα μέσα του Ιανουαρίου.

Γέμισε από κόσμο η παραλία του Φλοίσβου

Γέμισε από κόσμο η παραλία του Φλοίσβου

Γέμισε από κόσμο η παραλία του Φλοίσβου

Γέμισε από κόσμο η παραλία του Φλοίσβου

Βόλτα στη Νέα Παραλία για τους Θεσσαλονικείς

Αψηφώντας το τσουχτερό κρύο και εκμεταλλευόμενοι την ηλιόλουστη μέρα, πολλοί ήταν οι Θεσσαλονικείς που επέλεξαν να κάνουν την Κυριακάτικη βόλτα τους στην Νέα Παραλία.

Όπως μπορείτε να δείτε στις χαρακτηριστικές φωτογραφίες της ιστοσελίδας grtimes.gr, τηρώντας τα μέτρα και τις αποστάσεις για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού στην πλειοψηφία τους, οικογένειες με παιδιά, ζευγάρια και μικρές σε αριθμό παρέες απόλαυσαν τον περίπατό τους με θέα τον Θερμαϊκό.

Ακόμα, πολλοί είναι αυτοί που γυμνάζονται στην παραλία της πόλης αφού η μεγάλη έκτασή της μειώνει τον κίνδυνο να υπάρξει συνωστισμός ή που την επιλέγουν για να βγάλουν βόλτα το κατοικίδιο τους.

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...