Αστυνομικός χάρισε πρόστιμο σε κυρία που βγήκε να δει «την Αθήνα στολισμένη»

Σε όλα, μα σε όλα τα επαγγέλματα, υπάρχουν οι ευσυνείδητοι και οι ασυνείδητοι, οι καλοί και οι κακοί, οι σωστοί επαγγελματίες και οι τοξικοί άνθρωποι. Σε αυτό του αστυνομικού, υπάρχει ακόμα μια διάκριση στους εργαζόμενους.

Πρόκειται γι αυτούς που έχουν ως μέλημά τους να εξυπηρετούν και να προστατεύουν τον πολίτη και αυτούς που βλέπουν τον πολίτη ως αντίπαλο και επιδιώκουν με κάποιον τρόπο να τον βλάψουν.

Υπάρχουν αυτοί που θα τρέξουν να σε βοηθήσουν χωρίς να το ζητήσεις κι αυτοί που θα κόψουν πρόστιμο σε καρκινοπαθή που άλλαξε νομό για να κάνει χημειοθεραπεία ή σε πολίτη που δε φορούσε μάσκα πηγαίνοντας βόλτα τον σκύλο του σε μια άδεια παραλία μέσα στον χειμώνα.

Και υπάρχει κι αυτός ο αστυνομικός, που δε διστάζει να μοιραστεί δημοσίως την ιστορία που τον βάζει στους αστυνομικούς που δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους. Για τον πιο όμορφο όμως λόγο… Επέτρεψε σε μια κυρία να χαρεί για λίγο τη στολισμένη Αθήνα.

Διαβάστε τι έγραψε…:

«Σήμερα σταμάτησα για έλεγχο ηλικιωμένη με το όχημά της. Είχε πατερίτσα δίπλα της στην πλευρά του συνοδηγού. Της ζήτησα να δω μήνυμα ή έντυπο μετακίνησης. Μου είπε ευγενέστατα «δεν πολυβγαίνω απ’ το σπίτι, δεν μπορώ να περπατήσω, βγήκα γιατί ήθελα να δω την Αθήνα στολισμένη. Το έγραψα και στο χαρτί, ορίστε».

Και πράγματι άμα μπορείτε να δείτε στη κουνημένη φώτο, έχει τικάρει το Β6 «Σύντομη μετακίνηση, κοντά στην κατοικία μου, για ατομική σωματική άσκηση (εξαιρείται οποιαδήποτε συλλογική αθλητική δραστηριότητα) ή για τις ανάγκες κατοικιδίου ζώου.» και δίπλα σε αυτό πρόσθεσε γραπτώς «μια βόλτα για να δω τη στολισμένη Αθήνα».

Αυτό που έκανε η κυρία φυσικά δεν το προβλέπει ο νομοθέτης. Δεν προβλέπει το γράμμα του Νόμου (sic) «παίρνουμε το αμάξι μας για να δούμε την Αθήνα στολισμένη»! Οπότε η μετακίνησή της ήταν άσκοπη. 300 ευρώ είναι το πρόστιμο που έχει οριστεί.

Της έκανα συστάσεις, ευχηθήκαμε χρόνια πολλά και την άφησα να πάει στο καλό. Ούτως ή άλλως δεν θα κατέβαινε από το όχημά της, δηλαδή επί της ουσίας δεν υπήρχε περίπτωση να κόλλαγε κάποιον ούτε να κολλούσε από κάποιον. Με την Ερμού εδώ και λίγες μέρες να είναι φίσκα από κόσμο…».

Πηγή: altsantiri.gr

Παρόμοια άρθρα

Πιο δημοφιλή

Υπηρεσίες Απεντόμωσης και Απολύμανσης από την Agro Health

Απεντόμωση ή απολύμανση (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι η εργασία με την οποία γίνεται η καταπολέμηση όλων των ειδών ενοχλητικών - επιβλαβών εντόμων για την...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ AGRO HEALTH

Μυοκτονία – τρωκτικοκτονία ή εργασία απολύμανσης για ποντίκια (όπως αναφέρεται λανθασμένα) είναι καταπολέμηση τρωκτικών επικινδύνων για την δημόσια υγεία και τον άνθρωπο. Υπάρχουν αρκετοί...

Μάθε για την υπερτροφή των βιολογικών σπόρων κάνναβης

Οι σπόροι κάνναβης είναι το πιο υγιεινό και _πιο θρεπτικό φαγητό για το ανθρώπινο σώμα. Οι σπόροι παράγονται μόνο από τις εγκεκριμένες ποικιλίες κάνναβης...